Тротоар е напълно разбит заради… строеж на нова кооперация в квартал „Възрожденци". Плочките са били изкъртени, за да бъдат поставени електрически кабели към обекта. След това рововете са били зарити и дотам. Минали са вече седмици, сигнализираха за 24rodopi.com жители на блокове в квартала.
Поредната порция от бедствието „Ново строителство" е в района на блок 98.
Както вече писахме, десетки са сигналите от граждани за поражения по инфраструктурата при изграждане на жилищни кооперации. Разкопават се улици и тротоари, след което с месеци те не се ремонтират. Периодично се спира водата и тока заради аварии, причинени от строителните работници.
В същото време „Възрожденци" е заприличал на строителна площадка. Нови блокове никнат като гъби, като някои от инвеститорите пробват цени от 400-420 евро за квадратен метър в неатрактивния квартал.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/4/18 11:15

    Snimaite video na horata, koito vi gi razbivat ...i gi pokazvaite v neta...chupi, kupi...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/4/18 12:29

    Firma ELSISTEM(Krasin) sled tiax tova ostava

    ОтговорИзтриване
  3. Людовик втори4/4/18 12:50

    Който си купи апартамент във Възрожденци е все едно да отиваш да живееш на Антартика и от тук да си носиш хладилник

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/4/18 13:00

    Позиция 16.03.10 Е в договора на фирма Красин с ЕВН гласи следното:
    Въстановяване на тротоарна настилка с нови базалтови шестоъгълни плочи а същата позиция само ще буква L е същото само ,че със стари шестоъгълни плочи. Красин Красин при Ел.Изграждане,то не е било никога,а "уж" сте голямата фирма.
    Взехте хората и цялото имущество на дружеството под масата и с измама, не давате дължимото макар и на половина на сина на Драганов макар да ви осъди момчето. Вие г-да за по велики от Господ ли се имате? Нищо на оня свят ще сте в ада там мръсните Ви пари не вървят както и политическият чадър и лобито,което Ви закриля!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/4/18 13:02

    Тотално разбиват навсякъде! Само да им хрумне! Кой дава разрешение не разбирам. Пред блок 55 си остана дупката на площадката до служебния вход на новата Билла. Разбиха я точно за да поставят кабели. Е, поставиха ги, запълниха с пясък и буци от етона, но дали някога някой ще оправи както трябва никой не знае!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/4/18 18:25

    Измислени псевдо "бизнесмени",подставени менте " бизнесмени" на партийните обръчи това са те и кога нещо им хрумва режат,копаят,унищожават за лично облагодетелстване.....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/4/18 23:44

    Кратка характеристика на `ново строителство` - Калпава дограма от най евтините материали, ако не пропуска теч - е чудо голямо; Външна мазилка или фасадна боя – обикновено изпълнение с най-евтини и некачествени материали, които след първия дъжд се отмиват и фасадата изглежда на сто и повече години; Квадратура – плащаш за 60м2, а реално получаваш 35м2, а останалите 25м2 се губят някъде между етажите , стените, етажната площадка, та дори и в асансьора; Инвеститорът на `ново строителство`, инвестира в проекта за да продава, а не за да живее сам в построеното. Стремежът му е да изразходва, колкото е възможно по-малко средства за по-некачествени материали за строителството, а да продава жилищата на такава цена, все едно че са построени с качествени материали за VIP особи! Но хората не са будали! Те вече предпочитат да си закупят панелни жилища, които в пъти превъзхождат тези от така нареченото `ново строителство`, а ако жилището е в санираните блокове, то тогава то е направо безценно!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.