В национален план най-много отива на област Кърджали да сме готови за управление, каза председателят на партията
„Тези, които са подведени, с ежедневен контакт, един по един трябва да ги върнем в ДПС“, заяви пред актива на ДПС в Кърджали председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Припомняме, че той и зам.-председателят Ахмед Ахмедов пристигнаха в града край Арда, за да чуят отчета на Областния съвет на ДПС.
Карадайъ поясни, че ГЕРБ работят за откъсването на гласове от ДПС, за отслабването на ДПС,  защото не искат да преговарят със силно ДПС. „Ние трябва да сме активни в това противопоставяне и трябва да защитим хората си“, допълни той.
Карадайъ каза, че партията трябва да бъде готова за властта. От една страна трябва да се спечелят изборите, за да не може без ДПС да се сформира мнозинство, а друга страна  партията трябва да е наясно какво ще прави с властта и какви проблеми ще решава на хората.
„В национален план най-много отива на област Кърджали да сме готови за управление“ заяви той пред местните активисти на ДПС.
За отношенията на ДПС с управляващите в Турция, Карадайъ поясни, че ДПС получава много добри призиви от Турция, но не може да разчита само на тях и допълни, че комуникацията и диалогът продължават.
Карадайъ заяви, че решенията за поведението на ДПС се вземат единствено и само от колективните органи на партията на съответно ниво и че никой от вън или от вътре не може да казва какво ще прави ДПС. Ние ще продължим по този начин, бе категоричен Карадайъ.
Зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов бе категоричен, че ДПС е реална конкуренция, която предлага реални  политики. Той заяви необходимостта от изграждане на една ускорена програма за развитие, която ДПС предлага. Ахмедов акцентира върху значимостта на всеки един, като част от колективното тяло и убедено заяви,  че посланията на партията трябва да идват от структурите, а не от централно ниво.
Зам.-председателят на ДПС и кметът на Кърджали Хасан Азис заяви, че ДПС Кърджали изпълни основната си цел, а именно запазване на целостта на партията. Хасан Азис призова всеки един, който има свободата, толерантността, заедността като свои ценности да бъде част от обединението и силата, а не от разделението и безотговорността.
24rodopi.com
loading...
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Времето