Платна от необезопасено строително скеле летяха тази сутрин в Кърджали. Нанесени са щети на автомобил и покрив, за щастие няма пострадали гражданин.
„Беше около 7 часа. Цяло чудо е, че няма пострадал човек. От мебелната фирма „Колектив“ извършали строителна дейност, но не били спазени правилата. Потрошен е лек автомобил. Едното платно се забило върху покрива на по-ниската част на сградата, а друго е прелетяло до мястото, където по-рано автобус свалил работници, връщащи се от нощна смяна в предприятие край града. И на колата, и на сградата покривите са продупчени“, разказаха пред 24rodopi.com очевидци на инцидента в района на първите блокове във „Възрожденци“. След позвъняване на телефон 112, на място са пристигнали екипи на полицията на „Пожарна безопасност и защита на населението“.
„Накараха ги тези от мебелната фирма да свалят платната, защото те не били „заключени“ към конструкцията, а просто са ги хвърлили като тава върху маса“, поясниха очевидците.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/4/18 16:16

    опааа а сега де...
    акъл парасъ да внимават следващия път

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/4/18 19:53

    Познай кой е надзорник в строителството за обекта? И КАКВО ОТ ТОВА,ЧЕ НЯКОЙ Е ПОСТРАДАЛ? На кого му пука?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.