„Тежката артилерия“ на ДПС в Припек премина в лагера на ГЕРБ с досието „В и К“, гласи новината от политическите централи в Кърджали. Така се коментира „трансферът“ на чиновник от Общинска администрация в Областна администрация.
Доскорошният главен експерт в отдел „Инвеститорски контрол и строителство“ в Общината Сергей Шарков Хаджиев, който отговаряше за „В и К“-дейностите, вече е „Младши експерт“ в дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ в Областна администрация. Допуснатите кандидати в конкурса за тази позиция бяха 6-ма, като до интервюто на 27 март се класираха само Хаджиев (45 точки) и Виолета Тунч (37 точки). След проведеното интервю бе обявено, че Хаджиев печели с окончателен резултат 299 точки срещу 253 за Тунч.
Сергей Хаджиев беше надеждата на ДПС за пробив в джебелското село Припек, но това така и не се случи. На последните парламентарни избори в Припек за ГЕРБ гласуваха 414 души, за БСП – 48, за Обединените патриоти – 25, а ДПС получи само 4 гласа. Тогава обаче бе отчетено, че припекчани в Кърджали гласували за листата на ДПС.
24rodopi.com

loading...
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Времето