„Това са кучетата на Джебел, които стават повече и повече. Проблемът е сериозен. Ние, майките с деца, го изпитваме на гърба си всеки ден и бием тревога – изчистете улиците на Джебел от бездомните кучета. Както е тръгнало, май ще се наложи да си стоим по къщите и от прозореца да се радваме на пролетта. Не искаме такъв „домашен плен“, посочват в емоционално писмо до 24rodopi.com майки от Джебел. Те ни изпращат снимки на глутницата на улица „Тракия“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/4/18 14:37

    Да живее партията, кучета е имало и отново ще има.

    ОтговорИзтриване
  2. samo Gerb ste opravi,dps dost sa negramotnizi

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/4/18 16:10

    Dokarayte gi v kardjali ,tuka nqma 1

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/4/18 17:10

    Общината да си приотяват кучета иначе ще има ухапване по деца и възрастни схема хващат кучета от Кърджали пускат Джебел и така ролетката се върти Дай Лапа пребира кеша работещтите цял ден Евро Футбола чакат Ден да мине друг да дойде

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/4/18 18:19

    Nedeyte zakacha kucheata...

    ОтговорИзтриване
  6. Kidesa politichite ne vizdatli tozi proble po vreme na izbori molyatvise za vasite glasove

    ОтговорИзтриване
  7. utre na protest pred kmetstvoto,13 casa

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/4/18 20:18

    Nemojem dase doblijim daje do konteynerite za dasi hvarlqme bokluka!

    ОтговорИзтриване
  9. родител15/4/18 20:35

    Написахте и побликувахте статия в която се опитахте да уроните авторитета на клуба ,на трениьорите ни .....децата участват в първенсто и днес футбол 5 набор 2009спечели от златоград с 2:0,по големите биха крумовград ,и набор 2009спечели и в приятелски мач срещу "Юнак"-Ардино с 9:1.реваншираите се дължите им го

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/4/18 20:51

    Mnogo vqrno kazano i za kardjali

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/4/18 18:44

    Zashto ne gi puskate komentarite be rodopiiii..??

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/4/18 03:10

    Таня Димитрова Танева‎СТОП на Насилието над Животни!!!
    14 април ·

    НИКОЕ КУЧЕ НЕ Е ДОБРОВОЛНО НА УЛИЦАТА! ЗА ТОВА СПРЕТЕ АГРЕСИЯТА СИ КЪМ ТЯХ!!!
    Бездомните кучета са резултат от човешката безотговорност! Някога домашни любимци, техните собстеници са се отказали от тях и така те попадат на улицата. Ако не са кастрирани, се размножават много бързо, което води до следващо поколение безстопанствени кучета. Увеличаване на популацията, което от своя страна води до глад, разпространение на болести и конфликти между хора и животни, разнасяне на боклук от кофти в опит да си намерят храна. Животните не са попаднали на улицата по своя вина. Виновни са безотговорните им собственици и общините, които отказват да прилагат посочените в закона мерки за решаване на проблема.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.