Млад водач на МПС блъсна пешеходка на излизане от паркинг пред блок в кърджалийския квартал „Възрожденци“, пострадалата е откарана с линейка в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“.
„Момчето даваше на заден ход, вероятно жената попадна в така нар. „мъртва точка“ и той не я видя“, разказаха пред 24rodopi.com очевидци на пътния инцидент.
„От носа на жената, на възраст около 50 години, потече кръв, веждата й също беше цепната. Вероятно е пострадала леко, движеше се. Беше с охлузни рани по ръката. Пристигна линейка и я качиха в нея“, поясниха очевидците.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/4/18 15:03

    Tolkova tıpi pesehodtsi ima vicdat che se opitvas da parkiras i pak skacat zad (pred)kolata

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/4/18 15:34

    ДАааа........дано жената и добре.......имаше много зяпачи и само 3 БУДНИ ГРАЖДАНИ --"АНГЕЛИ ПАЗИТЕЛИ "Направи ми впечатление,че имаше много хора в магазина по масите,и на площадката също.Но хората са толкова студенокръвни.Нямат капка жал.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/4/18 16:34

    Дано е само с повърхностни наранявания

    ОтговорИзтриване
  4. Ще предложа нови правила на следващото заседание:
    1) Да се забрани на пешеходците да стъпват на платно за движение по каквато и да е причина, освен да се качи в кола на не повече от 20 метра. Има таксита, има градски транспорт, който не може да си ги позволи да се хване да работи. По новите правила ще има спешна нужда от таксиджии - решаваме проблема с безработицата.
    2) Всички тротоари се преобразуват в безплатни паркинги - край с проблемите с паркирането.
    3) Пуска се нова автобусна линия до простор - надъханите спортисти да ходят там да се шляят, не да ми притичват когато и където им падне.
    4) Допуска се пресичане на улица, само ако на минимум 200 метра няма движещи се автомобили.
    5) При проишествие между МПС и пешеходец винаги е виновен пешеходеца, независимо от обстоятелствата. Изключение се прави само за душевно болните, в който случай автоматично виновен е лекуващия лекар.
    6) Всички нарушения на пешеходец се приравняват на опит за умишлено убийство.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/4/18 20:07

    много разбирачи.....А да видим ако ви се случи на вас.....ще се насерете и ще плачете нощем докато спомена от блъснатия човек не ви се опрости от Господ -

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/4/18 21:50

    15:03
    Стига простотии с апломб, бе! Самият процес на "оглеждане" дава време на шофьора да реагира, намали и пропусне пешеходеца. В околоблоково пространство пешеходеца ли трябва да се съобразява с небрежността и скороста на някакъв авто-талибан?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/4/18 21:52

    Така както е в цивилизованите държави в правилника за пътищата трябва изрично да е записано, че водачът трябва да внимава и да намали още щом види човек на тротоар, в близост до пешеходна пътека или въобще в близост до пътното платно, както и по търговски улици и жилищни квартали. В целия цивилизован и не дотам цивилизован свят НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА са места за хората. В тях ХОРАТА СА С ПРЕДИМСТВО.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/4/18 22:18

    До 15 03
    А пастички и кафенце трябва ли да предлагаме на водачите пред блока или само трябва да викаме, размахваме ръце като откачени и като не ни забележат да галопираме като коне, а ???
    След като колата си е твоя, ти си и бери гайлето къде и как ще я паркираш. Или си купи паркоместо и си го загради за да не ти пречат пешеходците. Аман от просташко собственическо отношение. "Цървулките" вече карат автомобили.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/4/18 23:32

    Дани ти ли му писа глобата ...Знам аз ти мен чаакаш.. Недей използва службата за лични разправии, върши си работата това чакаме от името на гражданите..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/4/18 23:52

    Три метра е бордюра тая жена ако ходи към магазина, КАКВО ПРАВИ В СРЕДАТА НА ПЪТЯ? Има хора които видяха целия случай ама не казват истината за съжаление.. + Това всеки много добре знае че от страничните огледала има мъртва зона! Пред входа на блока какъв скорост кви пет лева?! При всеки може да се случи такива неща. Никой не знае какво ще се случи утре.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/4/18 00:24

    Живота си е твой, тялото си е твое, огради си ги и никакво излизане от панелката, за да не ти пречат шофьорите. Няма нужда от махане и галопиране - просто не се МОТАЙ по улицата, където и без това не ти е мястото. В законите на много повече места е описано, че пешеходеца не е с предимство, отколкото обратното, ама конете с капаци не ги интересува закона. Дори на пешеходна пътека нямате право да стъпвате, ако идва кола, ама някой пешеходец спазва ли закона?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/4/18 00:27

    Някой обърна ли внимание, че на снимката всички шестима пешеходци са в нарушение?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.