Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е мъжкото момиче на ГЕРБ, но за близките си е грижовна майка, баба, дъщеря и съпруга, пише вестник „Ретро“. Най-голямата слабост на шефката на парламента е нейната 3-годишна внучка Теодора, която е дете на единствената ѝ дъщеря Калина и нейния съпруг Атанас.
Във всеки възможен свободен момент Караянчева пътува до Кърджали, за да посещава малката Теди и роднините си. През миналото лято изкарала цялата си отпуска с внучката, като първо за седмица я завела в Котел, за да опознава от ранна възраст красотата и фолклора на България, а после ѝ подарила и 7-дневна ваканция край морето в Аркутино – нейният любим закътан и южен курорт.
Когато Теди оставала при баба си през почивните дни, най-много обичала Цвета да ѝ приготвя мекички, които правела по рецепта, завещана от нейната баба. Двете обичали да пеят и танцуват, а най-голямото желание на първата дама на парламента било да предаде на внучка си любовта към фолклорните танци. Само като ѝ кажела „Иху“, и Теди започвала да играе ръченица. Караянчева записвала любопитните моменти с камерата на телефона си, а после показвала с гордост на колегите си в парламента колко е даровита нейната наследничка.
Най-стилната дама в Народното събрание всъщност била бунтар по душа, но държала на патриархалните ценности, пише още „Ретро“.
Както вече 24rodopi.com писа, със съпруга ѝ Илия са женени от 30 години, а той е ученическата ѝ тръпка. Освен любовта, събрала ги и рок музиката. Двамата и до ден днешен намирали време да посещават концертите на любимите си банди – световните титани „Айрън Мейдън“ и българските им колеги Б.Т.Р. Преди да влезе в политиката и да шашне колегите си с безупречен стил, Цвета се носела неглиже и почти не слагала високи токчета.
В продължение на 5 години била директор на завода за инструментална екипировка в Кърджали, а преди да заеме шефското място, извървяла цялата стълбица и работела наравно с мъжете на машините.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.