Тийнейджър се хвърли в ледените води на Арда, точно под язовирната стена на „Кърджали”, за да си спаси… якето. Безумно опасната постъпка ученикът предприел малко преди 19 часа днес, пред погледите на свои приятели, разкриха за 24rodopi.com свидетели на върха на глупостта.
Връхната дреха паднала във водата докато тийнейджърите преминавали по въжения мост над реката. Собственикът на якето се съблякъл и се хвърлил от бетонните укрепителни стени на коритото.
„Успя да вземе дрехата, а течението го отнесе на около 20 метра по-надолу, където използва плитчината и паднал огромен камък, за да се изкатери. Горе му подаде ръка негов приятел. Другите двама, сред които и момиче, наблюдаваха от хълма над тях”, посочиха очевидци. Цялата безумна постъпка се случила за няколко минути и не станало нужно да се сигнализира пожарната за попадналия в студените води на Арда ученик. Момчето пък обяснило, че якето било скъпо, а в него му била личната карта.
От турбините на язовирната стена към момента се пропуска вода, а течението е доста силно.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/4/18 01:32

    Нас турците не ни е страх от смъртта. Още когато сме родени си знаем и възприемаме съвсем нормално смъртта и че от нея неможе да се укриеш. Затова и най големия философ го е казал че и един турчин да остане на този свят и то този турчин пак ще успее да изгради държавата си Турция

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/4/18 01:32

    Нас турците не ни е страх от смъртта. Още когато сме родени си знаем и възприемаме съвсем нормално смъртта и че от нея неможе да се укриеш. Затова и най големия философ го е казал че и един турчин да остане на този свят и то този турчин пак ще успее да изгради държавата си Турция

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/4/18 07:34

    Ти от къде разбра че тоя бабаит е пача?По миризмата ли го усети, или по сплесканата кратуна?Голям домуз-патриот се извъди.Тюркия ще ти бъде благодарна.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/4/18 07:38

    До 01:32: Особено на петата ракия, нъль тъй турчине батман?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/4/18 08:39

    До 01;32,пий си хапчетата малоумник.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/4/18 09:31

    Чудно 'що живееш в България, ами не отиваш да градиш?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/4/18 10:25

    В посочената новина не става ясно "авантюриста" турчин ли е?, личната му карта турска ли е?, скъпото яке от капъла чарши ли е? Разказаната случка по скоро определя профила на младия човек като безумен авантюрист а не като герой, както е определен от автора на горния коментар.
    За пореден път "Родопи" се идентифицира като клюкарска медия, даваща трибуна на националистически протурски мнения и коментари.
    При такъв човешки "материал", определящите се за турци в българия, няма защо да се чудят защо патриотите са трета политическа сила в България и реално участват в управлението.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/4/18 10:57

    Не е важно какъв си,но това е пълна глупост,ако беше станала белята?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/4/18 11:21

    :-)...on lev bir pasport, esek...:-)

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/4/18 13:19

    10:25, нали трябва да се подгрява електората, че идат избориии...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.