Кърваво червена вода отново се излива във Водното огледало в Кърджали, установи проверка на 24rodopi.com след сигнал на граждани. Странната на цвят течност е от тръба в района под блок 29 в квартал „Възрожденци”.
„Така е от събота. Периодично виждаме червена вода да се излива, почти през цялата зима. Предполагаме, че е кръв от кланицата в квартала”, посочиха собственици на градинки край водното съоръжение.
Припомняме, че сигнал за наситено червена течност, която се излива на същото място, бе подаден от жители на блоковете в района на 1-ви февруари. След публикация на 24rodopi.com на следващия ден бе извършена проверка от страна на Екоинспекцията в Хасково. Червена вода обаче не бе констатирана. Проверка бе извършена и на кланица в горната част на „Възрожденци”. При нея бе установено, че фирмата има сключен договор с „ВиК” за отвеждане на отпадъчни води от производствения процес в канализацията.
Екип на 24rodopi.com взе проба от „червената вода” l 12.45 часа и при желание от страна на контролните институции ще им я предостави.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/18 13:49

    Изроди мръсни продължават да замърсяват водното огледало....по голямо мръсно гнусно животното човека няма..фактите сами си говорят....изроди мръсни

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/18 13:52

    Дайте имената на тези мръсни изроди-кланици...и ще се чака винаги от Хасково да дойде инспекцията....ееееее ех че е бай Ганьовска работа и вечно няма виновни....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/18 15:19

    АЛООО ИНСПЕКЦИЯТА СПИТЕ...И КАКВО ПИСАХТЕ ЩЯЛО ДА ИМА СЪСТЕЗАНИЕ С ДЖЕТОВЕ В ТАЗИ МИЗЕРИЯ..АКО РАЗБЕРАТ ХОРАТА НИКОИ НЯМА ДА ДОИДЕ В ТЕЗИ КЪРВИЩА ..КМЕТЕ ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/18 15:35

    Dokumentalno video serial na bnt i sport1 za bella bulgaria....po stapkite na bul koncesii v detaili i dalbochina...krasotata i sladostta na bul koncesiiki...gratis...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/18 17:01

    Няма закон. Всички знаят как се управя ситуация. Буташ където трябва и готово

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/18 17:29

    Екоинспекцията не си гледа работата..ТЕЗИ СИГНАЛИ НЕ ГИ ИНТЕРИСУВАТ Я ВИКНЕТЕ ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ТЕ МОГАТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА СИГУРНО..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/18 17:31

    Prilepci klanicata

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/4/18 18:34

    ами.пред.35.блок.мирише.от.тази.кланица.но.нито.институция.не.взема.мерки.страх.ги.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/4/18 18:36

    ами.пред.35.блок.мирише.от.тази.кланица.но.нито.институция.не.взема.мерки.страх.ги.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/4/18 21:45

    МИЗЕРИЯ ..

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/4/18 22:54

    Абе... , нали на времето прекопаха целият град за да пренасочат отпадните води към т.нар. пречиствателна станция? Лайната на града продължават да се вливат в "Огледалото"

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.