„Арда" и „Гигант" (Съединение) играят на стадиона в Момчилград в среща от 26-ия кръг на футболното първенство в Югоизточната Трета лига.
Нашите поведоха в 23-ата минута с попадение на Димитър Алексиев. Митко Плахов вкара красив гол в 38-ата минута след бомбен удар от около 30 метра - 2:0 за "Арда".
В 60-ата минута многоходова комбинация в наказателното поле на гостите обърка бранителите и вратаря, Джихат Кямил се озова сам срещу опразнената врата и не пропусна - 3:0.
В 65-ата Мисяк бе изведен сам срещу вратаря на "Гигант" и не пропусна да отбележи дежурния си гол - 4:0. В 67-ата точен отново бе Кямил след пас... от нашия вратар.
Ахмед Осман счупи каръка, вкара гол в 82-ата минута.
24rodopi.com предава мача на живо:

„Арда" е на първа позиция с актив от 69 точки и внушителните 105 отбелязани гола. Гостите от Съединение заемат 13-то място с 30 пункта и отрицателна голова разлика от 21:36.
Първият мач между двата тима през есента завърши при равенство 1:1. „Арда" определено пък ще търси реванш за изгубените точки.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.