„Арда“ подобри постижението на „Ботев“ (Пловдив) за най-резултатен отбор на Югоизточната Трета футболна лига - „канарчетата“ имаха  127 гола след 38 кръга, „сините“ са със 128 попадения в 30 мача


„Арда“ вече има вкарани 128 гола в 30 мача и влезе в историята на Югоизточната Трета лига като отборът с най-много попадения в един футболен сезон. „Сините“ изпревариха „Ботев“ (Пловдив). Припомняме, че през сезон 2010/11 фалиралите „канарчета“, играещи с лиценза на „Металик“ (Сопот), реализираха 127 попадения в Югоизточната „В" група след 38 изиграни мача.
Както вече 24rodopi.com писа, днес „Арда“ победи като гост „Карнобат“ с 2:0 (на снимката) след попадения на Джихат Кямил и Атанас Чепилов.
Кърджалийският тим увеличи и преднината си пред втория в класирането на 25 точки, след като „Загорец“ (Нова Загора) отстъпи с 1:2 при гостуването си на „Левски“ (Карлово).
4 кръга преди края на първенството „Арда“ има 84 точки и голова разлика 128:7.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.