Битият медик от Центъра за спешна медицинска помощ в Кърджали е с черепно-мозъчна травма, има травма и на дясното рамо. Това съобщиха за 24rodopi.com лекари от МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. Притеклият се на помощ на жена медик, бил повален на земята с удар в главата.
„Паднал на земята, но продължили да го удрят. Колегата е с доста шевове по главата и мозъчно сътресение“, заяви д-р Атанас Митков, директор на ЦСМП-Кърджали.
Какво каза още д-р Митков – във видеото:

Както първи 24rodopi.com писа, екип на Спешния център бе нападнат днес по обяд на улица „Юмер Лютви“ в квартал „Боровец“. На 6-ата минута след получен сигнал за болна жена,  линейката била на адрес.
 От Областна дирекция на полицията потвърдиха новината ни.
35-годишен е задържан в РУ-Кърджали днес, след като нападнал медик от Центъра за спешна помощ, гласи съобщението на пресцентъра. Сигнал за инцидента на ул.”Юмер Лютви” в областния център е подаден в 11.00 часа и незабавно на място е бил изпратен полицейски автопатрул. По първоначални данни спешният екип е посетил адреса заради болна възрастна жена. Нейният син проявил  първо вербална агресия, а след това нанесъл удари с юмрук в лицето на 51-годишния медик, който паднал по стълби. Пострадалият е бил транспортиран в болницата и е настанен в хирургичното отделение. Мъжът, който го е нападнал, е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. За случая е уведомен прокурор от Районна прокуратура в Кърджали. Образувано е бързо производство по чл. 131, ал.2 от Наказателния кодекс за нанесена телесна повреда на длъжностно лице. Работата продължава разследващ полицай.
Пострадалият е от най-опитните медици в екипа на кърджалийския Център на спешна помощ. „През годините десетки пъти е посещавал адреси в махалата, спасявал е човешки животи там. Явно в квартала линейка без полицейска кола не трябва да влиза. На 6-ата минута днес линейката беше там, но до появата на полицаите можеше да се случи всичко при тази ситуация“, коментираха лекари.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/18 17:54

    Изобщо да не се приемат адресите им,да си ги карат сами в болницата.Не измряха лешове,да му се отрежат ръцете и краката на мръсния мангалин.Плащаме им всичко,само деца правят и раждат и посягат гадове.Да се въведат Крумовите закони или един като Ердоган да дойде да управлява,80 милиона не смеят нищо да направят,политиците ни шепа мангали бе могат да озаптят.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/18 18:05

    Да забранят линейки да влизат в квартала.Това е решението.За да не дават 2 лв.за такси линейки викат,после лекари бият.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/18 18:08

    Нямам думи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/5/18 18:49

    Досега не имало такъв случай и сега заради едни аптали целия квартал е виновен и почвате да плуите Абе хора в кои етности няма лоши хора някои селяни дойдоха в града и мислят че Анадолу първо дасе отървахме анадолски селяни те скапаха целия град върнаха града на селски паркк. А не от мангали или турски цигани те почти 70 % от Боровец са в Европа бачкат а селяндуритеса в сякаде дори и български не говорят в административните сгради превърнахте града на анадолски селоо

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/5/18 19:08

    Не е от ромски произход, а от български.. Тези, които се бият по гърдите да знаят..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/5/18 19:50

    D0ktorite ne rabotyat,nyakoi zaslujavat.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/5/18 20:04

    Aко е къщата дето имаше полиция днес като минавах те не са цигани къщата се обитава от българско семейство

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/5/18 20:10

    Точно така. Само че не знаете, че нападателят е българин, малоумници такива.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/5/18 20:15

    Затвор за такива

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/5/18 21:21

    Това тук какви коментари чета ейба си му омразникците коментари като фашисти единия плащал данъци другия незнам кво дано след време те работят а на твойте роднини останат без работа тогава те да плащат помощи на твоете роднини

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/5/18 21:23

    ОПИТ ЗА УБИСТВО..15ГОДИНИ БЕЗПЛАТНА ХРАНА.ДА ВИДИМ ДАЛИ ИМА ПРАВОСЪДИЕ...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/5/18 22:15

    АЛО..ОКРЪЖЕН СЪД..ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ПОНЕ 10 ГОДИНИ ЗА ОПИТ ЗА УБИСТВО...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/5/18 06:49

    a be tiya mangali ne znayat da pisat i cetat,a koli upravlyavat kniskite kak gi vzemat,nyamali politziya

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/5/18 11:27

    мангал вече не мангал, а българин, а българин вече не българин, а мангал. и точно написано от по-горните. след време и българи го очаква това(ако чака подаяние от някои си депутате..), което беше при бай Амет, безработица и помощи, натам вървят нещата. вече няма приятели, а интереси, а виж къде ходят политиците, при кои?!?-при чорбаджиите , там де има хапка, а не помощи, анадънму булгар , свърши времето на говорещите, дойде времето на работещите И УСПЯВА ТОЗИ, КОЙТО Е СИЛЕН !Аз съм робот и Бот !!! Името ми е БОТ! ей, човече, да не ме публикуваш, извънземен съм Хе-Хе ! Чок Сеир ..

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/5/18 22:37

    Не е хептен чист българин а е мелез циганобългарин, още по лошо не знаеш от коя жилка е вземал повече, крие опасности и много изненади този керкенез, според мен 37 месеца и 18 дена затвор за тоя мелез,,

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен7/5/18 00:17

    Да лежи 10 години в затвора!!!! Тези лекари си дават целия живот за да помогнат на нас-хората!!!!! Никой не е безгрешен! Това, че са лекари не ги прави хора без чувства и без нерви! Да си признаем, че и ние не сме много любезни към тях!!! А този да гние в затвора за да може да мисли като нормален "човек" дори и късно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.