„Тук, в новия парк „Арпезос Север 3“ пускаме децата ни да играят на воля. А безопасно ли е?“, пише до 24rodopi.com кърджалийка, която е снимала разбитото за пореден път ел.табло в района на спортните съоръжения.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/18 08:20

    Кмета вместо само да прави реклама малко да обиколи целия град и да види в какво мизерно състояние се намира града на всякъде е мръсно

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/5/18 09:17

    Не е безопасно - много е опасно . Всички табла в парка са отворени и не обезопасени ,но на управляващите не им пука. Мръсен не поддържан парк .занемарен ,така както е целия град

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/5/18 09:42

    Какво вие виновен кмета Улиците ви се мият много често самокато завали дъжд Вие какво искате камионите които са закупени да чистят да злизат по улуците ли

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/5/18 09:45

    до 08:20 кмета ни е рекламното лице на града и партията ни
    той пуска платени леклами къде е бил и с кои

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/5/18 09:58

    Ami kucetata ,na pqsacnika spat posle tam si igraqt deca ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/5/18 09:59

    MAYKATİ PU....KMETA ŞTYAL DA OBİKOLİ A BE PROSTAK KMETA DANEE MONİRAL TİYA TABLA TAKA S SÇUPENİ KATİNARİ TAKİVA KATO TEBE Gİ ÇUPYAT İPOSLE SNİMAT İ HAYDE NOVİNATA E GOTOVA ŞTEGİ PAZİTE VSİÇKO OBŞTESVENO TAKA KAKTO PAZİŞ DETETO Sİ RAZBRALİ PROSTAK MAY....DA V EVROPA TAKALİE NALİ STE EVROPEYTSİ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/5/18 11:45

    Taka stava ako pravqt park v ciganskata mahala

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/5/18 13:50

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/5/18 15:27

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/5/18 14:06

    Някога в Кърджали е имало кметове, които преди да отидат на работното си място и да седнат зад бюрото си, са обикаляли града,за да видят докъде са стигнали работите предишния ден и какво предстои да другия.И града беше чист, приветлив с ежедневно измити улици.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.