По обвинителен акт на Районна прокуратура-Кърджали е осъден Левент Г., на 39 г., – за това, че е държал хероин с общо тегло 0,2491 гр.-престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс. Това съобщават от пресцентъра на държавното обвинение.
Районен съд-Кърджали му е наложил наказание от една година „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим и глоба от 2 000 лева.
На 5 януари 2018 г., в гр. Кърджали, Левент Г. се намирал в жилищен блок , като държал у себе си четири сгънати листчета със завит в тях хероин. Запътил се да излезе от входа. Когато стигнал до площадката на първия етаж, видял, че при входа има полицейски служител.  Левент Г. избягал нагоре по стълбите, като поискал да изхвърли пакетчетата от прозореца, но не успял, а след това опитал да погълне едно от тях.
То се залепило за гърлото му и той усетил задушаване – започнал да кашля и да диша трудно, като веднага бил откаран в Центъра за Спешна помощ в гр. Кърджали, където получил лекарска помощ.
Левент Г. има три предходни осъждания за аналогични престъпления – държане на наркотични вещества, като  настоящото деяние е извършено в изпитателния срок по две от предходните му осъждания. Предвид това, съдът е групирал тези предходни осъждания и определил ефективното изтърпяване на наказание от още 7 месеца „лишаване от свобода“ и глоба в размер на 1000 лева.
Присъдата е потвърдена от Окръжен съд-Кърджали и е влязла в сила.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/18 08:50

    Ushi koga se go preberete ili oste ste trovi detsata ni

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/18 09:15

    Този левент откъдее Данев от село македонси транс

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/18 11:24

    Крайно време да има повече Турско знещи полицайи.Кърджали се превръща в Меделин Колмб

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/5/18 20:20

    levent makedonci prodava spite li policai

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.