„Възмутени сме от турнира, който се провежда в СОУ "П. Р. Славейков" под егидата на Българската асоциация по мини футбол. Организаторите събраха от отборите по 500 лева такса”, се почва в писмо до 24rodopi.com от играчи в т.нар. „Купа на лигата”. „Нашият тим изигра 2 мача и отпадна. Не сме против отпадането ни, но не бяха ясни никакви правила и регламенти и въобще дали ще има поощрителни награди за участниците. Може би общо са събрани над 5000 лева, но организаторите не се допитват за нищо до отборите, най-вече г-н Альоша Синабов. Въпреки големите ни очаквания за нещо ново в Кърджали, повече никога няма да участваме в такива турнири. По-добре да запазим името на отбора ни в тайна  и да не злепоставим останалите тимове”, се посочва в писмото до редакцията ни.
Припомняме, че турнирът на малки врати стартира с 12 отбора.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Димитър Петков - ФК Мастило5/5/18 11:37

    Първо впечатление ми направи анонимността на изявлението, явно недоволните нямат смелостта да отстояват неверните си твърдения лично. Нищо от горенаписаното не е вярно. На среща между представители на всички отбори преди началото на турнира бяхме запознати с правилника на БАМФ прилаган при такива формати. Всеки който имаше въпроси си ги зададе и получи отговор. Сумата която е посочена от анонимника също е невярна, заплатихме такса за картотека която важи за този и всички следващи турнири на БАМФ и е в размер то 100 лв., таксата за турнира бе 150 лв. което по никакъм начин не кореспондира с упоменатите от анонимника 500 лв. За броя мачове също ще допълня, че те могат да са от 2 до 6, в зависимост от това кой колко напред ще прогресира в турнира( организаторите не са отговорни за класата и възможностите на отделните отбори). Предлагам на недоволния анонимник да наблегне на това да подобри класата на отбора си вместо да разпространява лъжи из медиите. Поздравявам Благовест Саръев и Альоша Синабов за работата която вършат за популяризирането на футбола в града ни. Ние, отбора на Мастило ще участваме във всеки следващ турнир организиран от тях.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/18 12:06

    от отбор, който също е отпаднал: Като не ви харесва - не се записвайте! Само да ви кажа, преди началото на турнира имаше техническа конференция, на която ни беше обяснено всеки един детайл от турнира. Нямате право да ги критикувате така, лек ден :)

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/18 12:10

    Сумата е двойно по-малко. Родопи24, проверявайте нещата преди да напишете статия!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/5/18 14:54

    Много слабо организиран турнир !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/5/18 15:56

    Кой политик ще дава купата

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.