От години няма следа от най-търсените бандити от Кърджалийско
Криминален бос, убиец и наркотрафикант са най-търсените от Интерпол хора от Кърджалийско. Полицаи от 190 държави издирват общо 73 лица с „червена бюлетина” по искане на България. 51 от тях са с българско гражданство. Двама са родени в Кърджали, а един в Момчилград, установи проверка на 24rodopi.com.
Безспорно най-известното име от тях е това на Пламен Бориславов Галев. Роденият в Кърджали 51-годишен мъж е част от страховития тандем „братя Галеви”. Бившата барета трябва да отговаря пред българското правосъдие за ръководене на престъпна организация и изнудване.
Следващ в списъка на Интерпол е Ерджан Арифов Мехмедов от Момчилград. 52-годишният мъж е издирван за убийство, незаконно притежание на оръжие и сексуална експлоатация на малолетни. Следите му се губат от 2011 година. Тогава момчилградчанинът трябва да влезе в затвора за 5 години, след като е признат за сексуална експлоатация на непълнолетно момиче. Той трябва да доизлежи и 7 години от присъда за убийство, извършено в началото на 90-те години на миналия век, след предсрочно освобождаване.
Под номер 3 в списъка е кърджалиецът Сали Нурсин Ибрям. 31-годишният трябва да отговаря пред закона за международен трафик на наркотици. Негова снимка не е публикувана от Интерпол. Мъжът е висок метър и 60 сантиметра и има кафяви очи, става ясно от описанието.
Както вече 24rodopi.com писа, 358 обявени за общодържавно издирване лица са били установени в област Кърджали в рамките на миналата година. 311 от тях са били с мярка „установяване на адрес по досъдебно производство”, посочиха от Областната дирекция на МВР. Инициатори на част от издирванията са били други вътрешни дирекции в страната. Някои от лицата са били задържани и при опит да преминат границата с Гърция при ГКПП „Маказа”.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/18 13:35

    Ха Ха, те вече си са присадили криле и не ходят а хвърчът как да ги хванат горките полицаи.Ако е някой кокошкар ще го пипнат веднага!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.