35-годишният кърджалиец, който нападна медик от Центъра спешна помощ в Кърджали остава в ареста поне за още 72 часа. Нападателят от улица „Юмер Лютви“ в квартал „Боровец“ ще бъде съден по бързото производство, за нападението на длъжностно лице и причинените му травми го грозят от 1 до 5 години затвор.
Пребитият медик остава под наблюдение в МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски", той е с мозъчно сътресение, направени му са 7 шева на главата.
Както първи 24rodopi.com писа, екип на Спешния център бе нападнат вчера по обяд в квартал „Боровец“. На 6-ата минута след получен сигнал за болна жена, линейката била на адрес. От Областна дирекция на полицията потвърдиха новината ни.
35-годишен е задържан в РУ-Кърджали днес, след като нападнал медик от Центъра за спешна помощ, гласи съобщението на пресцентъра. Сигнал за инцидента на ул.”Юмер Лютви” в областния център е подаден в 11.00 часа и незабавно на място е бил изпратен полицейски автопатрул. По първоначални данни спешният екип е посетил адреса заради болна възрастна жена. Нейният син проявил  първо вербална агресия, а след това нанесъл удари с юмрук в лицето на 51-годишния медик, който паднал по стълби. Пострадалият е бил транспортиран в болницата и е настанен в хирургичното отделение. Мъжът, който го е нападнал, бе задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. От днес Районна прокуратура в Кърджали удължава мярката за неотклонение „Задържане под стража“ за срок от 72 часа.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/18 13:58

    112 като примат сигнал от кв .Боровец да прашат и патрулка. Или Спешна помощ да ходят с охряна линейките.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/18 14:39

    Защо му се крие името. Толкова ценен кадър ли е.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/18 15:13

    sma4kaite mu glavata na toia bokluk.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/5/18 17:16

    Подадена е жалба против 72часовото задържане , която ще се гледа във вторник

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/18 19:36

    Браво на момчето някои доктори си го заслужвт ако не си харесват работата да не работя

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/5/18 22:44

    Веднага го екстрадирайте в Сирия , от там няма да се върне този серко,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/5/18 09:12

    Dvamata geroyi ot filma ne da kristeni,nqmat imena 😁😁😁😁

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/5/18 13:06

    ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ ОТ РОДОПИ24! пОЛИЦИЯТА МОЖЕ И ДА Е ПРАТЕНА ВЕДНАГА НО ПРИСИТГА НА 30-ТА МИНУТА... ОНИЯ ГАМЕН НЕ Е РОМ А СИ Е БЪЛГАРИН, КОЙТО Е ПРОДЪЛЖИЛ ДА НАЛАГА ФЕЛДШЕРА ПО ГЛАВАТА И ДО КАТО Е БИЛ НА ЗЕМЯТА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.