„В пазарния ден в Момчилград паркоместата са кът, не достигат, затова недоумявам какво иска да покаже този с малката кола, с която заел две ясно начертани клетки. Вижте ме какъв съм!? Странни индивиди има града. Ако се държиш като душманин на околните, те ще те наричат с обидни думи. В крайна сметка имаш един теглич, който е от голяма файда за селскостопански труженици, и една количка!“, пише до 24rodopi.com възмутен момчилградчанин.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. хайванин в повече! Аман от селяндури!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/5/18 15:05

    Той не само че е паркирал неправилно, но е навлезнал срещу забранителен знак за да се паркира там! Пътя е еднопосочен с посока от пощата към жп. гарата. За да се паркира така, шофьора е влезнал от жп. гарата в посока към пощата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/5/18 15:47

    Ко да праи човека идва от грешната посока момента плаче за акт. Но от КАТ спят.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/5/18 15:58

    Колата на монтйора който ремонтира личните коли на полицаите от Момчилград, затова е недосегаем......аххаааа...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/5/18 16:21

    Тази улица е еднопосочна
    Голфа трябва да идва от страната на сивата кола така като гледам е тя дошла от забранената страна

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/5/18 20:41

    Koi e toq montior,che I az sam armaturist da montira I moqta kola

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/5/18 21:41

    ха, че то всеки ден минимум по 3-4 коли си влизат откъм забранената страна

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/5/18 07:57

    Тегличите трябва да ги забранят! Това е лека кола! Ако искаш да превозваш товари вземи си бус или камион. Да не говорим, че правят поразии, предния ми номер е накъдрен като юфка от такива пишман шофьори с тегличи.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/5/18 11:17

    СЕЛЯНИНННННН ПРОС

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/5/18 13:56

    TOVA E COVEK NA MOMCILGRADSKATA POLITSIYA...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.