„Дървета бяха отсечени в района на болницата в Кърджали!", сигнализираха читатели на 24rodopi.com. „Има ли някакво разрешение от Общината, съгласувано ли е или всичко се прави защото на някой така му е хрумнало? На кого пречат дърветата?", се посочва още в писмото до редакцията ни.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/5/18 14:01

    Нали трябва да си набавят дървен материал, крадци с крадците им.Няма да приберат всички скитащи кучета по града и да се справят с този проблем, защото ние хората не знаем кои са агресивни и кои не са. Постоянно ни връхлитат и ако имаме късмет можем да се оттървем само с уплаха. Това град ли е или някаква джунгла??? Какъв успешен кмет сме имали, какви пет лева???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/5/18 14:44

    поредния платен паркинг най - вероятно.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/5/18 14:45

    Защо в района на болницата всички чешмички са затапени?
    Хората заради една глътка вода остават принудени да купуват бутилки с вода.
    Чакаме отговор.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/5/18 16:27

    Нагоре по цялото поле до гробищата всичко е отсечено отидете и там и ще ви кажа защо има далавера!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/5/18 16:36

    Грехота е да се изсекат тези красиви стари чинари "белия дроб" на болницата е това ..На кой му пречат явно има някакви интереси към терена...тези дървета са историята на града ни ...от зелен град станахме замърсен и прашен ...много ми е мъчно за тези красиви зелени площи които се унищожават..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/5/18 18:07

    Вие отидете зад диспансера да видите какви хубави дънери за циганите има...изобщо няма никакъв контрол

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/5/18 08:16

    Alooou.Na kogo precat ceshmickite ce im slojihte tapi?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.