Гробът на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу ще бъде отворен, зa да бъдат взети проби за извършване на ДНК-анализ за доказване на бащинството му на японкатa Наоми. Това съобщава турската телевизия НТВ.
Гробът на легендарния щангист ще бъде отворен в 10 часа на 4 юли по искане на адвокати, водещи дело за доказване на твърденията, че японката е негова дъщеря.
Както вече 24rodopi.com писа, Сюлейманоглу се е запознал с майка й - японска журналистка, по време на Олимпиадата в Сеул през 1988 г.
Джобният Херкулес хлътнал по Киоко Мори. Тя заминала с Наим за Турция. Заживели в Анкара, където през 1991 година се родила Наоми. Семейството обаче се разпаднало след около две години. Причината – Миоко била болезнено ревнива. Взела детето и отпътувала от Турция.
Както вече 24rodopi.com разкри, Наим има и други деца, които сега поискали да се свържат със сестра си. Голямата любов на Наим Сюлейманоглу, която му роди 3 дъщери, имала собствена Агенция за манекенки и модели, писа неотдавна 24rodopi.com. Двамата се запознали на светско събитие в истанбулския квартал „Лалели". Тя е родом от село край Кърджали, но по изричното желание на източниците ни, спестяваме кое е то, както не посочваме и нейното име. „Нито Наим, нито тя, искаха да присъстват в медиите, особено пък да притесняват близките им в България. Двамата нямаха брак, но Наим се грижеше за дъщерите си. Още на първата среща тя се е пошегувала, че иска да има деца от шампион, после се виждат често и любовта пламнала. Поддържаха прекрасни отношения", разкриха източниците ни.
4-те деца на легендарния щангист Наим Сюлеманоглу живеят с майките си, но носят неговата фамилия.
Трите дъщери - Нилай, Есин и Сезин, бяха на погребението на Наим в Истанбул.
"Наим през последните дни от живота си много често говореше за японската си дъщеря. Искаше да ни запознае с нея, положи много усилия да я намери, но безуспешно. Сега ние искаме да я открием, това е нещо като негов завет и искаме да го изпълним. Освен това Наим остави след себе си значително наследство. Дъщерите му са наследници, ние искаме и родената от майката-японка дъщеря, въпреки че не носи неговото име заедно с другите три дъщери, да получи своя дял", твърди братът на Наим - Мухарем Сюлейманоглу, цитиран от "Хабертюрк".


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/5/18 16:37

    Браво достойна отценка,чест и почитание на братму.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.