Отборът на пожарната служба в Подкова е комплексен първенец в областното състезание по пожаро-приложен спорт. В него участваха шестте отбора-победители в районната надпревара. На второ място се класираха пожарникарите от Кърджали, а на трето – отборът на службата в Ардино.
Състезанието премина в четири спортни дисциплини: „Изкачване с щурмова стълба", „100-метрова пътека с препятствия", „Пожарна щафета 4 х 100 метра с препятствия" и „Бойно разгръщане от мотопомпа". В двубоя първото място зае Александър Моллов от службата в Подкова, втори и трети са Антон Ириков и Драгомир Чотов от пожарната в Крумовград. Те показаха най-добри резултати в дисциплините: „Изкачване с щурмова стълба" и „100-метрова пътека с препятствия".
На победителите бяха връчени купи, медали и грамоти от директора на РДПБЗН комисар Сергей Заимов.
На снимките: Моменти от състезанието


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/5/18 11:37

    Няма ли други терени за състезания и тренировки ? Защо се похабява тази специална настилка с железа и дъски ? Нима е тесен двора на пожарната !Няма ли други места в града или извън него ? Поне щеше да бъде по близко до реална ситуация и терен. Но в село без кучета е така !!! А и заведението за хранене и пиене " Басейна " е близо. Наздраве и честито на победителите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.