Огромен клон на старо дърво се стовари върху спирка на булевард „България“ в центъра на Кърджали тази вечер. За щастие няма пострадали, предаде репортер на 24rodopi.com.
„Дървото просто се разцепи на две. Изгнилият клон падна около 19.00 часа.  Минути преди това на спирката имаше чакащи хора, но за късмет точно в момента на падането на дървото там не беше останал никой. Няма вятър, просто си е един почти летен ден, което показва, че е дървото е било старо. Насъбраха се хора, като някои разказаха, че неотдавна имало санитарна сеч, но работниците преценили, че дървото не е опасно“, коментираха пред 24rodopi.com търговци от близките обекти.
Спирката се намира между хотел „България“ и сградата, в която се помещават Бюрото по труда, Социално подпомагане и други служби.
Снимки Гюлбен Ибрахим, Шуле Ариф/24rodopi.com
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/18 21:57

    НЯКАКВА НОВА МОДА..ИЗГНИЛО ДЪРВО А ПЪК ЦЯЛОТО ЗЕЛЕНО..А ДА ТЕ ГНИЯТ ОТ ДОЛУ НА ГОРЕ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/5/18 21:59

    За малко да ме удари дървото имаше и жена на спирката а аз питам кмета къде е нека иде в момчилград и види там как са окастрени дърветата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/5/18 22:48

    E nali minalata godina riazaha opasnite kloni tolkoz sa si svarshili rabotata koto ima koy da im plashta za nekachestvena rabota

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/5/18 00:07

    В двора на детска градина "Вяра, Надежда и Любов" има голямо дърво, на което половината му клони са провиснали надолу. Всеки ден минават деца от там. В края на миналата година дойдоха да ги режат, и тъкмо бяха започнали и им звъннаха да ходят да поставят коледната украса и повече не се върнаха. Жалка картинка,ама какво да се прави.Ние си ги избираме крадците...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/5/18 07:46

    Някой в общината получава заплата за озеленяването! Търкат със задните си части меките столове, вдигат крак върху крак върху бюрата, надуват климатиците и .... чакат "СИГНАЛ". Писмен "сигнал" за опасно дърво, и може и да отреагират! КОЙ е виновен!???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/5/18 07:56

    Общината, стига сте пили кафета и сте спали! Това е престъпно нехайство, заради което може да пострадат хора!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/5/18 08:59

    Работниците ли решават кое дърво да се отсече или не? Изгнили дървета има в целия град, а в същото време от общината разрешават да се секат здрави дървета. С това ли се занимават "специалистите" в общината? Гарантирам, че в най-скоро време ще стане огромна беда, защото аз лично съм виждал дърво, изцяло изсъхнало в близост до училище "Йордан Йовков". Ало, кмете, накарай служителите си да работят! Накарай ги дърво по дърво да обходят най вече в центъра на града, където са и най-старите дървета!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/5/18 09:25

    А тази която отговаря за дърветата в района да не се спотайва в офиса а да излезе по града ,паркове градини да огледа.Анджело, вземи се в ръце ако не можеш не ти е мястото там.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/5/18 10:04

    Не станаха ли много вече тези паднали дървета?Ало КМЕТЕ какво чакаш-да се стигне до загинал човек или......какаво??????????????????И после да се биеш в гърдите и да се мислиш за герой ли?????????????Хайде размърдай се и ги почисти тези изсъхнали дървета.В кв.Ст.кладенец има много такива.Преди дни падна дърво в деска градина "бившата" "Мир",вчера на тротоара пред училише "Климент Охридски",има изсъхнали два бора между бл.Славей 3 и 4.Ние чакаме,но ако не стане ще съдим общината за хехайство към живота на хората.

    ОтговорИзтриване
  10. Пешо мастиката10/5/18 10:25

    Добре че Пецев не е бил на скамейката с кученцето

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/5/18 11:51

    Зле е положението.Понеже не се отпускат европейски пари за скастрене на дърветата,това е положението.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/5/18 08:57

    Vmesto da vrqjate porayte jalba

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/5/18 10:52

    Какви жалби чакат в общината? Работата им е да си отварят очите и да знаят къде, какво и как е в града. Не да чакат някой да се оплаче.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен11/5/18 17:42

    По този тротоар ежедневно минават много майки с колички, които вземат храната за децата от детската кухня. Можело е да стане много сериозен инцидент.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.