Климатикът е гръмнал и предизвикал пожара, коментира пред 24rodopi.com търговец, който е започнат в детайли със случилото се в нощта срещу 23 май в Пазара на производителите в Кърджали.
Късо съединение – това беше и основната версия, по която работеха служителите на „Пожарна безопасност и защита на населението“.
Два павилиона на общинския пазар на потребителите в Кърджали изгорели тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигналът за произшествието е подаден в 2,50 часа. Два екипа на пожарната служба в града гасили огъня, който унищожил обектите. Изгорели: климатик, касови апарати, мебели, дрехи, хранителни продукти.
„Изгоряха магазин за цветя и обект, в който се продават неща за левче“, допълни търговецът.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/5/18 09:45

    За пръв път чувам климатик да предизвика пожар

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/5/18 12:29

    Най-лесно е да се каже че е от клинатик. Никой в тази държава не си върши работата. От климатик неможе да стане пожар. Климатиците имат предпазна опция за против пожар. Направо нямам думи. И много интересно преди 24 май когато най-много оборот правят цветарите, точно тогава е станал пожар... Ахххх КОНКУРЕНТИ КОНКУРЕНТИ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/5/18 14:05

    КАТО НЕ ИМ СЕ ЗАНИМАВА НА ХОРАТА НАЙ ЛЕСНАТА ВЕРСИЯ КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ И КРАЙ.НЯКОЙ Е НАРПРАВИЛ УМИШЛЕН ПАЛЕЖ АМА НЯМА КОЙ ДА ГО РАЗКРИЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/5/18 16:30

    Не-могат да намеря друга версия.Защо не разпита продавачите на пазара преди две седмици от къде е тръгнал пожара.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.