Облог между кандидат за депутат и зам.-кмет на Община… спаси две джебелски телета!? Това разкриха пред 24rodopi.com местни активисти на Движението за права и свободи (ДПС). Всъщност, телетата не са станали на пържоли благодарение на изборния провал на мераклията за депутат.
„Ще направя пробив в Припек“, обещал по време на предизборната кампания през март м. г. кандидатът за депутат от ДПС Альоша Синабов. Неформалният водач на българомохамеданите, които гласуват за ДПС, Альоша Синабов беше поставен под №5 в кандидатската листа на партията.
„Ти ако направиш пробив в Припек, аз ще заколя две телета“, добронамерено реагирал зам.-кметът на Джебел и местен лидер на ДПС Хюсеин Мустафа. Той дори пазарил с животновъд две телета – проекто пържоли.
Хубаво за едни, лошо – за други, но ДПС отбеляза най-слабия резултат в Припек от съществуването си именно на 26 март 2017 година. От 509 пуснати бюлетини в урната в секцията в джебелското село Припек, изборната хартийка на ДПС излезе от сандъка само 4 пъти. 414 гласа получи ГЕРБ, а БСП – 48. Дори Обединените патриоти се отчетоха с 25 гласа в Припек.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/5/18 16:57

    Помак и патриот, нещо не се връзва.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/5/18 17:03

    какво ДПС в Припек,тук няма как да стане,хюсенката знае.Браво на припекчани

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/5/18 17:44

    Здравете,Альоша Синабов е само званко.Него никога несме следвали ние българомохамеданите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/5/18 19:06

    Альоша - президент на помаците от област Кърджали

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/5/18 20:56

    Само 4 / четири / пъти!!!!?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/5/18 07:54

    Da be prezident na skladovete v Kj ha ha ha

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/5/18 09:55

    Помака по природа е лъжлив,излъгали са Альоша (типично помашко име),той се е опитал да излъже заместника,което е малко трудно.Гласуват за атака пък искат лампи от Бахрито,той им обещава и ги праща при зам кмета,той при домакина и така до края на света.Да са живи и здрави.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.