„Ти ли ще ми кажеш какво да правя?”, изрекъл фелдшерът от Спешна помощ, след което затръшнал вратата на жилището пред лицето на 35-годишния кърджалиец, който бе задържан за побой над медицинско лице. Това разказа самият задържан Божидар Д. в съдебната зала в Кърджали, където се гледаше мярката за неотклонение, предаде репортер на 24rodopi.com. Магистратите освободиха от ареста мъжа, налагайки му мярка за неотклонение „Подписка”.
„Клиентът ми не е бил на себе си. Баща му умира в ръцете му. Гледал го е на легло няколко години. Сега се грижи за майка си, която е на 78 години. Жената получила втори инсулт. Линейката е пристигнала след 15 минути. Жена от екипа се насочва към леглото в дома на улица „Юмер Лютви”. През това време фелдшерът започва да разпитва клиента ми с безброй въпроси. В същия момент той е притеснен и казва „Там е майка ми, влизайте да си вършите работата”. Следва отговор „Ти ли ще ми кажеш какво да правя?” и медикът затръшва вратата под носа му. Тогава следва реакцията на клиента ми. Той е с чисто съдебно минало, наскоро е започнал работа. Постоянно се е грижил за родителите си”, разкри за 24rodopi.com служебният защитник на 35-годишния Божидар Д.-адвокат Бисер Самуилов.
Припомняме, че мъжът бе задържан на 5 май след сигнал за бит медик от Спешна помощ, за който инцидент първи 24rodopi.com писа. На 51-годишния фелдшер е бил нанесен юмрук, след което мъжът пада по стълби. Веднага след инцидента е бил настанен в Хирургичното отделение на болницата в Кърджали. Божидар Д. пък бе задържан първо за 24 часа, а след това за 72.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/18 12:33

    Зд.братя българи аз съм от кв.Боровец видяхте ли кой е бияча от вас Българите а ние какво да коментираме за вас..... от нас да мине пак но друг път не коментирайте без да знаете кв.Боровец живееат и балгари и турци да знаете селяни мрисни засипахате града

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/5/18 13:02

    Momche mayka ti ne e bezsmirtno sashtestvo ,kakto ti i nie ne sme za sijalenie i smirtta e estestven proces, posvikvay da vizpriemash neshtata po priroda. tova ne ee opravdanie.Da moje bi e zaslujil, no tova nee pravilnata postapka....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/5/18 13:06

    Когато си извикал някой за МЕДИЦИНСКА помощ, от която ти не разбираш, не е редно да му казваш какво да прави. Редно е да оставиш хората да си свършат работата. Въпрос: Как този човек е помогнал на умиращата си майка, след като осезаемо е забавил спешната медицинска помощ с още около час???????????????????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/5/18 13:43

    Каквото и да е положението му този гамен няма право да посяга на медицинското лице.нека го осъдят и да си получи заслуженото

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/5/18 14:18

    Този мъж работи в едно заведение и крайно агресивен към колегите си и клиентите.. Собственикът заведението трябва да помисли отново...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/5/18 14:26

    Като може да лекува и не иска да му се задават въпроси,защо търси помощ от спешна,да си я лекува сам,на друг родител не е умирал в ръцете му,завалия,на хората деца им умират в ръцете,като умре майка му ще остане без препитание,сигурно за това се притеснил!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/5/18 14:39

    Мале истински ангел

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/5/18 15:24

    Докторът му задавал безброй въпроси. Ами снема анамнеза, бе, кютюк! Ти като отидеш на лекар, не те ли разпитват? Лекарите да не са всемогъщи ясновидци? Тъпако, помогна ли сега на майка си?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/5/18 15:44

    Сега почвайте да плуите пак на кв Боровец човека не цигански произход и значи имали прости хора в всякви етности .мили граждани културни граждани и редактори друг път да знаете и как дасе коментира без да се знае всички сме хора .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/5/18 15:48

    toq 4ovek e dolen podlec i izmamnik,naglec bezo4liv,postoqnno mami klientite si,ako go vidite da vi obslujva,smenete masata i rayona,99% 6te se opita da vi izmami

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/5/18 16:23

    Да,верно че ти е клиент адвокато.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/5/18 16:24

    Провокация ли е,като те пита от кога е спряла да говори майка ти?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/5/18 17:21

    Бааааа, тоя не е циганин...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/5/18 17:27

    Доктор-значиразход.политсай.глоба пак разход.адвокати часни съдебни изпълнители-пакразход.;-аз като нормален гражданин.гледам да стоя далеч от тях.добро не съм видял.

    ОтговорИзтриване
  15. Халиде9/5/18 21:16

    Защо пишите глупости. Познавам Боби от малък. Той не е конфликтен, напротив той е много лъчезарен млад мъж. Нормално е всеки да реагира нервно в момент когато става въпрос за здравето на близък човек. Това не значи, че го оправдавм ,но чак така да го нападате без да го познавате е прекалено.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/5/18 22:54

    Защо няма коментари че бесило че БОРАВЕЦ са долни Итака нататък къде са сега тия коментари защо винаги без да разберете пиши те глупости жалки сте МИШКИ БОКЛУЦИ

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/5/18 22:54

    От време на време някой трябва да ги ступва, че не стига са некадърни и невежи, ама и нагли и високомерни. Все едно заплатите им са даром от космоса, а работят на добри начала! аз повиках Спешна за умиращ от болки онкоболен, те пратиха нещо дето гледаше като теле БЕЗ БОЛКОУСПОКОЯВАЩО!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен10/5/18 08:47

    Освен, че са лекари, трябва да бъдат и хора. В такъв тежък за близките момент лекарят трябва да прояви разбиране, а не да се прави на обиден. Няколко пъти и аз съм се сблъсквала с арогантното държание на лекари от Спешна помощ и не само. Има и добри лекари, но повечето са със самочувствие, но без елементарно възпитание и човешка етика. Нека лекарите се поставят на мястото на пациентите. Нека проявяват повече човечност и тогава да имат претенции . Пък и нали знаете: Каквото повикало, това му се обадило". Момчето е невинно!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен10/5/18 09:03

    eh che e grijoven sin be MOMCHEEE ZA KAKVO SI IZHVIRLIL MAYKA SI V HOSPISSSSSSS...............

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен10/5/18 09:18

    10 години са му малко на този боклук . Майка му е оставена неподвижна в мизерията а тоя се прави на загрижен син . Изобщо не го е грижа за жената интересува го само как да вземе пенсията

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен10/5/18 17:27

    Нападайте,нападайте... А случвало ли ви се е да гледате майка ви как умира в ръцете ви и “медицинското лице” да стои отстрани като пълен убитак? Не го оправдавам,че е пребил “лекар” ,но да питам само , в бърза помощ били ли сте? линейка чакали ли сте? Чакайте си,ще си останете с чакането! Еййй големите лекари в тоя град Кърджали бе,лекари ми били.. Една рецепта за болно гърло не могат да изпишат,пък да лекуват нещо по-сериозно..Да пази Господ! Изобщо не ми ги защитавайте тези “медицински лица” ,като дори не могат да окажат спешна помощ и линейка се чака 20 минути до центъра на града! Бил нападнал медицинско лице.. И кво? Постъпката му не е от най-правилните,окей,но и на вас няма да ви издържат нервичките,ако гледате любим човек как умира пред очите ви,а “МЕДИЦИНСКОТО ЛИЦЕ” се движи като охлюв :)

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен10/5/18 17:37

    И такива трябва да ги има,че медицинските лица забравят да си вършат работата,забравят материала който са “научили” .. Трябва някой да ги подсеща от време на време,че ще измрем един по един

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен10/5/18 18:53

    Който не е ходил в Спешното само той може да пише тука глупости.Там ги подсещате за какво се съмнявате и те пак де прамят на много компетентни и накрая по спешност отиваш в Пловдив.В Спешното повечето български не знаят бе хорааа.Да ни пази господ...Нещо по сериозно ли е бягайте нататък...

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен10/5/18 22:10

    Да,ще мрете като ядете като свине в СИЕМ.После корем ме боли,стомах ме боли,р-во имам,и искате да се оправите за 2 минути.Колкото време си хапвал,толкова време поне ще имаш болки свиньо.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен11/5/18 00:50

    V kircali nisto ne de e promenilo,vse sistite intrigi kluki i kleveti,ne si virsat rabotata te i v birza pomost ,vseki ot vas go znae ,tuka vsicki site mnogoznaesti,da se namirate v prikazki samo,drugo i bez tüy ne umeete

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.