45-годишна жена бе открита обесена на тавана на собствената й къща в маданско село, съобщават колегите от 24smolian.com. Тялото на родопчанката е било намерено в петък преди обяд от съпруга й.
В края на октомври м.г. тя се опитала да сложи край на живота си, като се нагълтала с хапчета, но тогава медици успели да я спасят. След това е била на лечение по клиники, заради проблеми с психиката. Близките от тогава са били много бдителни, но днес успяла да се измъкне и сложи въжето на врата си.
Жената има синове на 21 и 27 години, като единият от тях работи, а другият е студент. Съпругът й е служител  към електроразпределително дружество. 
От полицията в Смолян потвърдиха за случая.
„Няма данни за насилствена смърт, по случая е образувано досъдебно производство", коментираха от ОД на МВР – Смолян.
Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в болницата в Смолян.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/5/18 17:43

    Депресия и отчаяние-води до.взимане на грешно решение в живота.на хората.на всеки ни сее случвало да сме тъжни.но решението не еда си сложиш край на живота си.или на който да е друг живот.никой няма право да решава съдбата си.;_както направи един познат. И който се хвърлил.от хотел соколитца.(((

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.