Българският национален трибагреник вече се развява гордо и на подхода към древното тракийско светилище Орлови скали край Ардино. Флагът е монтиран по поръка на кмета на общината Ресми Мурад.
„Сезонът на културно-историческият туризъм започна и той ще се активира с подобряване на времето. А денят на славянската писменост и българската просвета и култура - 24 май, ще бъде отбелязан с редица културни мероприятия в това число и с посещение на историческите обекти в общината", уточни уредникът в общинския музей в града под Белите брези писателят Христо Красин.
Гюнер ШЮКРИ


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/5/18 15:01

    Поздравления и за кмета и за писателя!

    ОтговорИзтриване
  2. ардинчанин22/5/18 18:30

    Това със знамето е много добре, браво. Но искам да запитам, ще има ли постоянен национален трибагреник и при подхода за Дяволския мост, както и на фасадата на Общинския музей!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/5/18 19:19

    Кметът Ресми Мурад вече май е набарал вярната посока!... Така трябва, живеем в България.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/5/18 20:43

    Миналата година се говореше за влакче до Дяволския мост...Много добра идея, влакче от центара на Ардино до кюприята и обратно... Ще стане ли тази идея или е само ала, бала...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/5/18 20:51

    За 6-ти май имахме гости от Пловдив! Решихме да ги заведем в Общинския музей, все пак да им покажем нещо! Към 11 часа предиобед входната врата беше заключена... Позвънихме на обявения телефон, но ни се обади някакъв мъж който ни се скара, че го безпокоим... Работи ли някой в този музей или какво... или е само за празни хвалби!

    ОтговорИзтриване
  6. даскалица22/5/18 21:06

    Кметът на Ардино е мераклия да се развива културно историческият туризъм, личи си. Но само с неговият мерак не става, трябва около него да има и други, а такива почти не се виждат. Около него има само мързеливи интересчии и нагаждачи, не знам защо ги търпи...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/5/18 18:53

    В този музей работи ли някой все когато мина е заключено. За какво ни е заключен музей... Ама някой сигурно получава заплата

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/5/18 21:58

    Аз пък не знаех, че в Ардино имало музей... За Дяволския мост знам, и за Орловите скали... Там е хубаво, ама за музей... Къде е и кой работи там... Няма никаква информация, няма никаква реклама... за музея. Някой занимава ли се с тази работа... и получава ли заплата! А ние не знаем нищо.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/5/18 18:53

    Този музей е пълен майтап! Ходих с малкия си син уж да му покажа нещо историческо. А то само носии и селско обзавеждане. Та това ние си го имаме и на село. Няма нито история, нито нещо за миналото на този район. Едно очилато момче се опита нещо да ни обясни, но то говори глупости... Излезе, че аз знам повече за Ардинския край от колкото този очилатко, който после разбрах че бил уредник в музея... Само дето си дадах двата лева.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.