„Ще се опитам да ви разкажа повече за тази една година, в която съм областен управител и да отговоря на всичко, което Ви интересува. Очаквам въпросите Ви предварително във фейсбук и на живо в чата!“, това написа на страницата си във Фейсбук областният управител Никола Чанев.
На 7 май – понеделник, в 18:00 часа областният управител Никола Чанев кани кърджалийци „на среща“ във фейсбук страницата си за второто издание на лайф-чата „Кърджали днес и утре с Никола Чанев“.
Чанев все още не е член на ГЕРБ, но почти сигурно е, че партията ще заложи на него за кметските избори в Кърджали през октомври 2019 година. В ДПС са категорични, че номинацията на ГЕРБ за кандидат-кмет на Кърджали ще бъде именно областният управител.
Припомняме, че първи 24rodopi.com писа на 9 май м. г., че 36-годишният Чанев, дългогодишен служител в НАП, ще бъде новият областен управител на Кърджали. Той встъпи в длъжност на следващия ден – 10 май, сряда.
„Изграждане на Околовръстния път на Кърджали, промишлена зона, спортна зала, канализация във всяко населено място“, това са целите за мандата, които си постави Никола Чанев при встъпването си в длъжност. Новият областен управител бе категоричен, че няма да подкрепи нито едно решение на общинските кметове за увеличаване на местните данъци, като ще използва всички законови свои правомощия скок на налозите да не се случи. Приоритет в работата му ще бъде повишаване доходите на населението.
„Ще работя в тясно сътрудничество с местната власт, без значение партийната принадлежност на кметовете. Няма да мълча обаче за проблемите в региона. Ще се стремя животът на всеки един кърджалиец да се подобри. Вратата ми ще е отворена за всеки гражданин. Ще работя Кърджали да се превърне в място, където националните ценности се уважават и почитат”, категоричен бе Никола Чанев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/18 08:37

    Г-н Чанев, защо няма прозрачност при назначенията на служители в държавните структури?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/5/18 08:47

    Дупките, Чанев, дупките! Ти оправи държавните дупки, Хасан Азис да оправи общинските. Идете заедно на Ардинския мост. Преди да тръгне големия поток за Гърция и да стане голямата беля.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/5/18 08:59

    Г-н Чанев, имаш ли стратегия да победиш ДПС? А кандидата на партията на Слави Трифонов?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/5/18 10:00

    Ако Доган и Борисов се разберат за Кърджали, за да бъде оставен града на ДПС, а ГЕРБ да имат само десетина съветници, ще се кандидатирате ли пак за кмет на Кърджали????????????????2

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/5/18 15:19

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/5/18 10:00

    Г-н Чанев,по стила може би ще познаете автора на настоящия коментар.Първо възхищавам се на вашата енергичност и на уменията Ви да управлявате.Вярно,е че при назначенията няма прозрачност,но затова Вие нямате вина..Не са малко случаите когато активисти като К.Х.обещават освобождават кадърни служители,защото не проявяват толерантност към определени активисти и кадри.От това губи професионализма и доверието на хората към институтциите.Кадруването на такива като Юсенката вреди на ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.