Шофьори вече „пропищяха" и на английски от състоянието на пътя между Крумовград и Горна кула.
Както вече писахме, участъкът е осеян с дупки и плаче за основен ремонт, който обаче едва ли ще се случи скоро.
„As you can see this is the condition of the roads in Bulgaria.The exact location of the pictures are in small town in southern Bulgaria-Krumovgrad. Then almost every car owner in Bulgaria have started asking the question as always"WHY WE BUY ROAD VIGNETTES AND PAY ROAD TAXES?", обикаля социалните мрежи. Обяснението на английски какво всъщност представляват пътищата в България, и в частност участъка между Крумовград и Горна кула, е на шофьори. Разбираемо текстът завършва със „Защо купуваме винетки и плащаме за тези пътища?".


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/18 10:37

    Защото сме оффце

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/18 13:46

    Нищо му няма на пътя какво се оплаквате.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/18 14:31

    Шофьорите, пропищели на английски, явно не са минавали по отсечката от Крумовград до разклона за с. Падало. Особено в Пелин и Чал биха пропищели и на безброй езици, сигурно и на санскритски...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/5/18 16:17

    Ааа що бе нали Бати ви Бойко все излиза по Телевизията и се хвали колко пътища построил па колко ремонтирал ти да видиш пак гласувайте за него (ама нямало друга алтернтива осевн него)емии хак да ви е ще карате по разбити пътища и ще мълчите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/5/18 14:13

    Абе 13:46 ти като не си пътувал по този път си затваряй устата. Явно си от тези дето крадат парите за ремонтите... Към 14:31- ти си напълно прав, но си спестил и с. Багрилци... Който не е пътувал по този път не знае какъв АД е. Разбихме си колите. ДОКОГА????

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/5/18 14:44

    Администратора, защо ми блокираш коментара?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/5/18 00:34

    И за който да гласуваме все тая всички са крадливи гадини мръсни...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.