Ако искате БСП да е първа политическа сила, работете с Ердоган. Вземете пример от ГЕРБ. Те получиха подкрепата на 100 000 избиратели от турския етнос в България на последните избори.
Това е заявил председателят на изселническата организация „Бултюрк“ Рафет Улутюрк на срещата си със зам.-председателя на БСП и международен секретар на партията Деница Златева. Както вече 24rodopi.com писа, срещата в Кърджали се проведе по инициатива на Назми Мюмюн, бивш член на националния съвет и ръководител на работна група за работа с изселническите организации на социалистическата партия.
Улутюрк е отбелязал като грешка на БСП е, че след 1990-та година тя не лансира в своите редици представители на турския етнос, а е оставила това да прави ДПС. Златева отговорила, че партията търси и работи с авторитетни хора от всички етноси. Изселническият лидер препоръчал на БСП да издигнат за кандидат на Кърджали етнически турчин. Темата ще се обсъжда в по-широк формат наесен. Улутюрк прогнозира пред Златева, че в България ще има предсрочни парламентарни избори.
Припомняме, че друг изселнически лидер, който също подкрепя Реджеп Тайип Ердоган, обяви сензационно на ифтар в Крумовград, че е участвал на среща на нашенци с Ердоган.
„Нося ви поздрави от Ердоган! Голяма и силна Турция е с вас и зад вас. След 25 юни ще усетите истинската подкрепа“, заяви зам.-председателят на изселническата организация „Балгьоч“ Садък Йълмаз. В 4-минутното си приветствие Йълмаз отбелязва, че преди дни турският президент Реджеп Тайип Ердоган е имал среща с представители на изселническите дружества.
Припомняме, че Турция ще гласува за Меджлис и президент на 24 юни.
На снимката: От ляво надясно - Назми Мюмюн, Деница Златева, Рафет Улутюрк
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/18 08:06

    Коментарите за Черноочене защо не ги показвате,а? Сизи гиди "намъссъзлар", сизи!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/6/18 08:14

    Fasile,aynaya bak bikere 100 bin oy kaşçak seni görunce.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/6/18 08:41

    този измислен лидер фалшивтюрк сънува 100 х лири, боклуци

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/6/18 09:05

    Ами ето заради тоя етнически турчин който се кипри на снимката,с глупавата усмивка,много хора не искат да членуват в БСП.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/6/18 09:16

    Abe bokluk takiv ako imas akil nyama da govoris taka bulturk kolku clenove ima

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/6/18 10:49

    До 09.05 "Умнико" хей,знам от медиите,че в Бурса има изградена партийна организация,пазнавам млади турци-инжинер,медицински сестра,учител-преди няколко месеца станаха членове на БСП по покана за членство-от другаря Назми.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/6/18 15:09

    До 09.05 Ало,овехтяло радио"Радомир",вярното:заради БСП и Назми идват,като чуят,че говориш езика на високомерието и първа класа човек,те си тръгват!Много са такива в годините-те не понасят езика на омразата и важниченето!Искат атмосфера на равнопоставеност и равенство!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.