16-годишната Кайра Сър получи роля в един от най-гледаните в момента турски сериал – „Чукур“ (Çukur). Кайра е родена в Истанбул през 2002 година. Нейната майка Медиха е родом от Кърджали, но от години живее в Турция, съобщава радиостанция „Кърджали“.
Кайра завършва балетното училище „Мимар Синан“, в момента изучава актьорско майсторство в Академията по изкуствата „Пера“ в града на Босфора.

-От кога се интересуваш от балет, от театър и кино. Как попадна в колежа?
От 10 години се занимавам с балет. Сега, освен, че уча театрално изкуство, продължавам да се занимавам с балет. След известно време реших, че това което искам наистина да правя, е театър. Разбира се, първо трябваше да кандидатствам, да издържа изпитите и бях приета д уча в колежа. От там нататък всичко е и малко шанс. Не само много работа, но и малко ми провървя.

-Имала си през тази година уникалния шанс да участваш в един от най-известните турски сериали в момента – „Чукур“. Много млади момичета в България сигурно искат да са на твоето място. Как се случи за се снимаш в една макар и кратка сцена в този сериал?
Историята е много елементарна. Записана съм в една агенция, която събира актьори за такъв вид сериали. Обадиха ми се в 8 часа вечерта дали съм съгласна и имам желание на следващия ден да посетя кастинга, за да се снимам в този сериал. Още като чух името на сериала, се съгласих. И това беше.

-Каква беше твоята роля?
Едно младо момче е влюбено в едно момиче, живеят в един и същи квартал. Един ден батко му му обещава, че ще направи така, че това момиче ще го забележи и ще се влюби в него. И аз бях това момиче, в което е влюбено това момче. И то наистина ми направи впечатление.

-Какви са амбициите ти? До къде стигат мечтите ти и как се виждаш след 10 години?
Първо, след като завърша образованието си в Турция, искам да уча в хубаво училище. Да спечеля приемните изпити за едно престижно училище в Англия, което това лято ще посетя. През юли 2 седмици ще бъда на лятно училище в „Гилдхол“ академията в Лондон. След като завърша образованието си, искам да имам шанс да участвам в хубави филми, не само турски, а и световно известни. И с парите и средствата, които съм събрала, да подпомогна бездомните животни и децата, които живеят в страните от третия свят, където има войни, има гладни. Надявам се, че до тогава войните ще свършат и няма да има гладни деца.

-Харесва ли ти в България?
Да, много ми харесва. Особено след темпото в Истанбул. Тук е толкова чисто и спокойно. Много обичам да съм тук.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/6/18 10:47

    как така ба нали там има диктатура?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/6/18 11:01

    Sled kato zavurshela v Turcia shtqla da uchi v prestijno uchilishte v Angliya,hain gocmen kizi vatanini asalama

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/6/18 11:31

    голяма новина, сега ще спя спокойно

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/6/18 15:36

    еейй 11:01, дано да пукнеш жалко завистливо човече!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/6/18 19:05

    Тук може да е спокойно но да е чисто.не.е вярно

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.