Автомобили с румънска и молдовска регистрации са с основен принос за първите счупени рекорди на ГКПП „Маказа“ за 2018-та година. Колко автомобили и пътници са преминали през граничния пункт днес ще стане ясно официално след часове, но е факт, че 16 юни е бил на най-натовареният ден на „Маказа“. Близо 4 км беше колоната от чакащи за влизане в Гърция автомобили, което никога досега не се е случвало през юни. В ранния следобед опашката от МПС на вход България пък започваше от тунела.

Припомняме, че след края на учебната година, започна голямото румънско пътуване за курортите в Гърция. Още в четвъртък от „Гранична полиция“ предупредиха за очаквано значително увеличение на трафика през българо-гръцката граница.
Анализът на данните от предходни години сочи, че завишената интензивност на пътникопотока ще засегне най-вече ГКПП „Маказа“. Очакванията за този пункт са увеличение на автомобилите с два пъти, а на пътниците с три пъти.
От страна на „Гранична полиция“ са предприети необходимите мерки за осигуряване на проверките и своевременната обработка на преминаващите граждани, но поради ограничената инфраструктура на ГКПП „Маказа“ е невъзможно да се избегне образуването на колони от автомобили.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/6/18 22:29

    АЛО НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ СТЕ ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА ..ТОВА ПРОДАЛЖАВА 4-5 ГОДИНИ..ПРАВИТЕЛСТВО-КМЕТ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/6/18 07:57

    Решението е просто - Шенген.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/6/18 14:59

    А.П.и Ю.С.ще решът проблема.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/6/18 15:03

    Вчера станах очевидец как кола звиваща към В.С.Романтика ще ше да направи такова ПТП

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/6/18 17:52

    Uauuu, schupihte elinskia turizam, veee...ot drugite sinorni porti tekat reki evro ot makedonci, sarbi, albanci...uau...angleta, alemani, franseta, holandeta, italeta...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.