Това е полицейският автомобил, потрошен от 26-годишен кърджалиец. Както вече 24rodopi.com писа, той може да получи до 5-годишна присъда.

Припомняме, че двама млади мъже бяха задържани в РУ-Кърджали за причинени щети на полицейски автомобил и възпрепятстване на униформени служители да изпълняват задълженията си. Полицаите реагирали на шумно поведение на компания в града край Арда в 0.10 часа. В процеса на съставяне на актове за установеното нарушение 23-годишен направил опит да пречи на работата на униформените и не се съобразил с отправените предупреждения към него. Той бил откаран в полицейското управление в квартал „Веселчане“.
Час по-късно пред Районното управление се появил 26-годишният му приятел и започнал да крещи. Той хвърлил голямо парче от асфалтова настилка, в резултат на което било счупено панорамно стъкло и били нанесени поражения върху задната врата на патрулната кола.
По случая е образувано е бързо производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.
От началото на годината това е трети случай на причинени щети на полицейско имущество и възпрепятстване на служители на реда да изпълняват задълженията си.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/18 09:03

    Един як бой му хвърлете в кошарата и после пак да прави селянина му съм селянин

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/6/18 10:47

    Младежът не е прав. Ама как ще го съдят за повреждане на чуждо имущество след като то е закупено от нашите данъци???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/6/18 11:12

    normalno policiqta kato ne si var6i rabotata normalno e naroda da po4ne da var6i tehnata rabota revat za golemi zaplati a pak prestapnicite im begat ot zatvora prez den tova li e policiatq koiato pazi naroda si po toz na4in li pazi naroda si rodnata policia

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/6/18 13:57

    Да се знае, ако този не лежи в затвора всички ще почнат да скачат на полицаите и да трошат патрулки. Тоя хърльо го знаем ще реве пред съда като онази пловдивчанка, като го наебът в затвора първия път ще се сети каква глупост е направил иначе оправия няма

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/6/18 14:26

    23/6/18 11:12 Пак ли не те прияха в полицията ????
    Братчето ми ти за никакъв к.р не ставаш освен да се изявиш тука като ................. айде пак опитай .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/6/18 16:24

    Za boy sa polizaite v kj zanimavatse s gluposti ne vijdat drogata po ulizite prostotuziata .Revat za pari lesove

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/6/18 17:41

    До 11:12 с кое по- точно не са си свършили работата? Кое по- точно е високо във заплатите им? И какво по- точно имат те с местата за лишаване от свобода? Изключително НЕкомпетентен си и глупав.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/6/18 23:20

    policiqta sama,ne moje da se opazi,kamo li nas shte ni pazqt

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.