„Нося ви поздрави от Ердоган! Голяма и силна Турция е с вас и зад вас. След 25 юни ще усетите истинската подкрепа“, заявил на благотворителна вечеря – ифтар, преди дни в Крумовград зам.-председателят на изселническата организация „Балгьоч“ Садък Йълмаз. Това става ясно от разпространените в социалните мрежи видео и снимки от ифтара. Приветствието на изселническия лидер е с продължителност 4 минути и 33 секунди.
Садък Йълмаз твърди, че преди дни турският президент Реджеп Тайип Ердоган е имал среща с представители на изселническите дружества.
Припомняме, че Турция ще гласува за Меджлис и президент на 24 юни.
Садък Йълмаз е и областен координатор на партия ДОСТ в Бурса. На ифтара са присъствали председателят на партията Лютви Местан и други от националното й ръководство.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.