Планина от строителни отпадъци вече взема застрашителни размери. Новото сметище край Кърджали се намира в горичката в района на траса. Сред камарите отпадъци се виждат дори захвърлени тоалетни чинии. Наказани за този произвол няма, едва ли и ще има. Мерки не се предприемат, освен… „табели”, поставени от възмутени граждани, които вече насочват с информация-„Място за отпадъци”, „Място за смяна на ГСМ”.
Това е положението из горите.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/6/18 21:23

    Горските спят

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/6/18 23:04

    Какво искате от въпросните заплатаджии, да стоят пазачи по горите и тем подобни ли?Вместо да ги плюете постояно кажете вие кои са нахалните хора, които могат да си позволят това безобразие.Съзнанието на нашите граждани е 0.Защо поне веднъж не посочвате нарушителя господа журналисти,лесно е да се плюе по заплатаджиите. Омръзна ни навсякъде да гледаме отпадъци, изхвърлени от несъзнателни "хора"

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/6/18 23:59

    Лош човешки материал...фактите сами си говорят че по голямо животно от човека няма

    ОтговорИзтриване
  4. "Това е гората край Кърджали! Когато има само заплатаджии в кабинетите, всеки може да си прави каквото иска!" Сериозно попадение на медията,но не спирайте до тук.Подобно е положението и в гората към Главатарски хан, изхода на Кърджали-посока Хасково и къде ли още не..... Разследвайте и информирайте пък дано "заплатаджиите" се събудят...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/6/18 08:29

    Общината в Кърджали трябва да се преобразува в Първа Частна Община-Кърджали.Заплатите да бъдат спрени,а парично си възнаграждение общинарите да получават след свършена работа(изметени улици,светещо осветление,асфалтирани дупки,поставени кошчета и т.н.),а не да се крият по цял ден в канцелариите или да пазаруват в работно време.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/6/18 09:39

    Целият град Кърджали е в боклуци.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/6/18 14:16

    Varjete kmeta za edno darvo tam...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/6/18 14:45

    09:39, така е за съжаление. И после ревем,в една съседна публикация, че туристите не се отбивали в Кж. Ами с какво да ги привлече града - с бездомните кучета, кривите плочки по тротоарите, или с тъмните улици вечер?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/6/18 22:00

    Питайте кмета защо е така

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.