Микробус блъсна старица при маневра на заден ход. Инцидентът стана около 12,30 часа днес на улица „Крайбрежна” в Кърджали. До момента на мястото има полицейски екип, който е отцепил с ограничителна лента рйона на произшествието.
76-годишната жена е откарана в болницата в Кърджали с контузна рана на крака. Според очевидци, нараняването е тежко. На улицата има кръв от пострадалата, до буса стоят патерицата и чехлите на жената.
„Не ме интересува какво ще се случва с мен, само жената да е добре”, каза 38-годишният водач на микробуса.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/6/18 15:22

    vesel4ane tui balatonite dano jenata e jiva i zdrawa

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/6/18 17:24

    Войната по пътищата продължава. На българина не му трябват душмани! Имаме си достатъчно калпави и безотговорни шофьори - за да се трепем с хладното оръжие наречено МПС

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/6/18 19:01

    Aba salibram jenata e na 76 godini
    Ti ako ne be6e q blisnala kolko godini 6te jivee o6te tq e dojivqla kolkoto moje

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/6/18 19:39

    Според мен всички, които по една или друга причина са ударили човек независимо дали е на пешеходна пътека или не трябва моментално да бъдат вкарани в затвора. Стига сте ги "чишкали"!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/6/18 20:21

    Към родопи.Новините ви са оста
    рели.Например не казвате нищо
    за трансвера на Лазар Марин от
    Ботев в Арда.Тези новини ни
    вълнуват.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/6/18 21:42

    Вината в случая не е на момчето.Какво прави бабата зад буса?Пешеходците нямат култура на движение ,а все шофьорите излизат виновни!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/6/18 23:01

    Няма превишена няма нищо всеки пешеходец би трябвало до знае че МПС та имат мъртва точка но бабичките и хора които не са шофиори ейй така скачат на пътя без да се съобразяват с шофиора пак да не говорим за пешаходните патеки едни тешко ходещи други се мятат от 10 метра. То с пресичането на пешаходна трабва да се вземат мерки, тоя проблем всеки ден става по сериозен. Няма кво да чакате от държавата просто ние сме длъжни да бъдем по внимателни и културни малко ред малко дициплина..!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Някой случайно да знае коя е жената?

    ОтговорИзтриване
  9. Как се казва жената?

    ОтговорИзтриване
  10. Как се казва жената?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/6/18 16:19

    МЪРТВА Е

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/6/18 23:35

    Щом е мъртва лека и пръс, няма да създава повече проблеми. Крайно време е и пешеходците да се съобразяват с автомобилите. Какво е това отношение към водачите на МПС, още не са стъпили на зебрата и реват като луди защо не си спрял да минат коконите!!! В закона е записано че озигуряваш преминаването когато пешеходеца е стъпил на ЗЕБРАТА а не още от тротоара. Виждам че вече се премахват зебри на места които не са необходими, което е прекрасно. Крайно време беше, на всеки 100 м. зебра и спираш за пешеходци, ми то трафика в града за това е толкова задръстен. Да не говорим че преминават и на червен светофар при Пентагона...Хай сиктир, те ли са най важните???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.