Луксозен автомобил, подготвен да закара щастливи младоженци до сватбения салон, катастрофира на бул. „Христо Ботев“ в Кърджали и предизвика задръствания по основната пътна артерия в най-големия кърджалийския квартал в продължение на повече от два часа и половина. Бяха въведени временни ограничения за движението в този участък.
Сватбарската лимузина "яхнала" преградата между двете платна, съвсем близо до локалното към 60-и блок във "Възрожденци" след като бил засечена от друг лек автомобил, твърдят очевидци на ПТП-то.  За щастие, пострадали няма. 
Участъкът е със силно ограничена видимост, поради десетките коли, които спират на пътното платно ежедневно, вкл. и на автобусната спирка.
Проблемно, заради ограничената видимост и движещите се с висока скорост автомобили, е включването в движението по булеварда на МПС-та от локалното платно.
Очаквайте подробности

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.