Няколко хиляди жители и гости на Момчилград пяха заедно с Анелия на централния площад в града.
Концертът на популярната фолкдива беше последната проява от едноседмичната програма, посветена на деветата международна среща "Момчилград винаги в сърцето ми", посочват от пресцентъра на Община Момчилград.
Анелия буквално взриви насъбралото се множество с изпълненията си. Публиката пееше и танцуваше заедно с изпълнителката. Преди хитовата певица да излезе на сцената, публиката се наслади на изпълненията на групата "Танца на вятъра", която представи танци на различни етноси.
Официални гости на празненството, което продължи почти 4 часа, бяха почетният гражданин на Момчилград и председател на сдружението на момчилградчани в Бурса Хасан Йозтюрк, Ердинч Хайрула, член на ЦОП на ДПС, евродепутатът Неджми Али, народните представители от ДПС Ерол Мехмед и Адлен Шефкет, бившият депутат Салиха Емин, областният лидер на партията Изет Шабан, председателите на общинските съвети на ДПС в Кърджали и Кирково Мюмюн Али и Ерджан Фърънджъ, Младежкият лидер на ДПС Байрям Байрям, кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман, представители на изселнически организации.
"Благодаря, че за девети пореден път бяхме заедно в родния Момчилград. Нека си пожелаем още дълги години да се събираме,да ни предстоят много срещи, на които да си казваме отново, че където и да отидем, каквито и да бъдем, родният Момчилград е винаги в сърцата ни", заяви в приветствието си кметът на община Момчилград Сунай Хасан. Поздрави от трибуната отправиха евродепутатът Неджми Али и народният представител Ерол Мехмед. Пред присъстващите беше прочетен поздравителен адрес по повод момчилградските празници от президента на България Румен Радев. В община Момчилград са получени поздравления от общини в България и чужбина, синдикати, изселнически организации и други.
Осмата международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми" завърши с пищни фойерверки.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Момчилградчанин29/7/18 13:31

    Побойника Гатев беше ли там ? Пусни ми коментара !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/18 15:53

    Осмата, деветата...Коя последно?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/18 17:46

    Това си бе чист политически митинг на ДПС, стига лъжи, че уж бил за жителите на Момчилград!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/7/18 07:51

    Защо нямаше преводач за гостите,които говореха на турски? Защо не поканихте г-жа Караянчева да сподели този празник или г-н Чанев? В един момент и аз си помислих, че съм на предизборен концерт, на който присъстват членове на ДПС. Дано на 10 -годишнината се постарае те наистина да е срещата за ВСИЧКИ момчилградчани, които се прибират в България, а не само за определен етнос.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/7/19 09:07

    Защо хейтите? Не ви ли е срам, че ви е организирано нещо толкова хубаво? Не мога да разбера какво е това недоволство. Имайте малко благодарност

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубава инициатива, поздравления! В такъв хубав град трябва да има и хубави концерти :)

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/19 15:34

    Организацията и самото събитие бяха на топ ниво, поздравления и за общината ... все такива хубави работи да се случват в града

    ОтговорИзтриване
  8. Хубави събития, и сега имаше доста хора по време на организираните концерти. Момчилградчани са наистина единни и това е наистина похвално

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/8/19 19:29

    Всяка година има прекрасни подобни събития в нашия град, и тази година не направи изключение. Благодарности на общината за това, което прави за града

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен5/9/19 09:55

    Радвам се да виждам подобни мероприатия, това е нещо чудесно. Ако не е Сунай Хасан сега ситуацията в Момчилград нямаше да бъде такава

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.