„Забелязвам тенденция в управлението на ГЕРБ, която не е от полза за жителите на Кърджали. На това се дължи и отпадането на специалността "Туризъм" във филиала на Пловдивския университет“, твърди кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.
Кметът е провел среща със заместник-ректора по учебната част на Филиала на Пловдивския университет, който изразил съжаление, че тази година вече е невъзможно връщането на тази специалност. „Но се разбрахме с подкрепата на местната власт и работодателските организации следващата година да подкрепим Пловдивския университет с Филиал в Кърджали за разкриването и утвърждаването на туризма, каза кметът Хасан Азис“, подчертава Хасан Азис.
„Тенденцията, която, за съжаление, аз наблюдавам е, че когато ГЕРБ управлява, закриват културни институции в Кърджали. Когато ГЕРБ беше на власт, се закри част от театър "Кадрие Лятифова". Сега ГЕРБ са на власт , закрива се специалност към университета, която  е важна за развитието на Кърджали“, отбелязва потърсеният от радио „Кърджали“ за коментар кърджалийския кмет. „Моят логичен следващ въпрос е кое ще бъде следващото нещо, което ще закрие ГЕРБ в Кърджали“, отбелязва още инж. Хасан Азис.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/18 10:09

    правилна констатация, но също така фактите сочат, че управлението на ДПС погуби и изгони турците от България, в Кърджали останаха само бедняци и свръх богати депесаааарииии.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/18 10:12

    А от "управлението" на ДПС има "огромна полза" за няколко човека......

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/18 11:47

    Общината и крадливата опрВа АНАДЪМУ Да се Закрият

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/18 12:04

    ami predi gerb kakva polza imashe za jitelite na grada...???? samo za vas ima i predi i sega ...
    mojebi sega po malko proektii.. i razbiraemo po malko..... k?????????????

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/18 12:05

    puskay komentarite shmeker...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/18 12:21

    Управлението на Хасан Азис не е от полза за жителите на Кърджали. Това е вярното заглавие на статията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/18 13:19

    Закриват, но не и незаконната Романтика.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/18 15:42

    от ДПС голяма файда има...всички сте същите

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/18 22:09

    а защо не ишете за далаверите дпс кирково и герб

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен31/7/18 22:09

    а защо не ишете за далаверите дпс кирково и герб

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен31/7/18 23:24

    Ot dupese fayda hiç nema

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.