Кеворк Кеворкян тежи. Тежи повече от сайтове с по 10-20 души екип. На кантар да го туриш срещу медия с 50 души, че и с цял бус телевизионни камери, пак ще озори петленцето на "фаворита“.
Тежи си човекът с коментарите, а като добавиш и силното му присъствие в социалните мрежи, направо се оформят границите на КК Мedia empire. Пусне нещо интересно човекът и такава лавина от споделяния се отприщва, че няма как сутрин на телефона ти да не се е показал той със силните си думи.
Така тази заран научихме, че във вчерашния брой на вестник „24 часа“ имало интервю на Росен Плевнелиев (президент в периода 22 януари 2012 – 22 януари 2017 г.), който стреля с думи по държавния глава Румен Радев.
А Кеворк Кеворкян е видял това, което трябва да се види.
*

ПЛЕВНЕЛИЕВ ПОУЧАВА РАДЕВ
Днес прочетох /в „24 часа“/ с превелико удоволствие поредното интервю на Плевнелиев.
Казано накратко: Пастирка поучава Генерал.
Този сблъсък е достоен за четката/перото на голям художник.
Ето какво казва Гуруто за Радев:

Радев е първият президент популист на България;
Радев като нищо ще предаде Нинова и след три години ще направи партия – това ще е услуга за ГЕРБ и Борисов;
Радев няма шанс да спечели следващите президентски избори;
Радев всява съмнения, говори неистини /за Европредседателството/, търси евтин пиар;
Радев си остава генерал-популист и не се доказа като президент-обединител на нацията;
Радев не изгради никакви контакти на международно ниво – за разлика от Борисов;
Радев направи неуспешен опит да раздели ЕС – по темата за санкциите срещу Русия;
Радев няма никаква тежест на запад от София;
Путин откровено се подигра с Радев – той няма тежест и в Русия;
Радев има голямо его и никакъв екип – той си е самодостатъчен, което е чист популизъм;
Не мисля, че Радев ще ме разбере, но въпреки това моят съвет към него е следният: в политиката не е важно как влизаш, а как излизаш. Почти всички политици допускат баналната грешка да преиграят с властта. Радев е в същата група;
Единственият истински успех, който има смисъл, е успехът на обикновения човек – не мисля, че Радев ще ме разбере…
Тия прозрения изглеждат готови, направо да отпрашат за Историята.
Но не забравяйте, че си имаме работа с човек, който се е препитавал като астролог – а и сам твърди, че се е преродил от ирландска пастирка в български президент.
Няма да ви е лесно да коментирате толкова сложна личност – но съберете сили и опитайте…
*
Последното изречение на Кеворкян е оригинално. С интервюто са изписали „четири вежди на Плевнелиев - двете са на Пастирката“.
Бихме добавили, че Плевнелиев се направил на снайперист и … окосил близките храсти.
Сега. Ако Румен Радев реши да се хване за думите плевнелиеви, би го нокаутирал още в първия рунд. Би му отговорил с ефект на ответно кроше колко е тежал „назначеният“ Плевнелиев; колко не му се е подигравал Путин; какво му отговори индиректно Ердоган след години за „грешката“ с природния газ на Русия; колко сега Плевнелиев не е свързан с политическа сила,…
Но Румен Радев няма да обърне внимание на Плевнелиев. И не защото Плевнелиев си спечели статута на „президента от жълтите новини“, и не защото Плевнелиев сега е байгън екзалтиран от свободата да говори, като интелектуалец след падането на Тодор Живков; а защото президентите на една държава нямат право да се държат така.
Вървим надолу! Това показват медийните изяви на Росен Плевнелиев.
Млъкни бе, човек, харчи си парите, обичай синоптичката...
Интервюто в „24 часа“ е прочетено 81 500 пъти за едно денонощие в сайта на изданието. Поне 50 - 60 000 души са го прочели, някои са влезли два-три пъти, вероятно да видят коментарите отдолу. Като добавим и 15-20 000 читатели на хартиеното издание, излиза, че незначителна част са видели изстрелите словесни на Плевнелиев по Радев.
Да, но след Кеворкян свидетели на падението, на видимото колко неевропейски стоим в европейска България, на демотивиращото хората, на принизяването на институциите ще видят стотици хиляди.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/7/18 11:27

    Ot Radev nikakuv bastun ne stava,toy dve prikazki ne moje da govori pravilno prav e Plevneliev

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/7/18 11:28

    Radev e rasist toy govori protiv musulmanite

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/7/18 14:02

    ДРЪН, ДРЪН, ТИПИЧНО ЗА RODOPI24. И ВИЕ В КУПОМ СТЕ "ГОЛА ВОДА"! НЕ ВИЖДАТЕ КОЛКО СТЕ СМЕШНИ, ДОРИ И ЖАЛКИ! КАКВИ АНАЛИЗАТОРИ МОЖЕ ДА СТЕ ТОЧНО ВИЕ? СТИГА СТЕ СЕ ПЪЧИЛИ, НЕ СТАВАТЕ ЗА Н.ЩО! АКО БЯХТЕ ПОНЕ МАЛКО НАДЕЖДНА МЕДИЯ, НЯМАШЕ СИСТЕМНО ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ. ТОВА ГО ПРАВИТЕ ВСЕКИ ДЕН, ЗАЩОТО И ВИЕ СТЕ НА ХРАНИЛКА В X, Y, Z И Т.Н., ОСОБЕНО В ОБЩИНИТЕ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/7/18 19:50

    Точно така типично за Родопи 24.
    За кмета или хубаво или нищо, но това е само за умрелите, а той си е жив и здрав.
    Тогава е близко до ума, че сте на хранилка при него.
    Много сте елементарни.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/7/18 08:39

    Какви са тия глупости!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/7/18 10:32

    Радев е толкова високо, че едва ли ще обърне внимание на бълнуванията на Плевнелиев.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.