Месец без следа от изчезналия мъж от Бръщен

Вече месец няма и следа от изчезналия мъж от доспатското село Бръщен.
49 – годишният Ахмед Кичуков изчезна безследно на 30 юни и от тогава няма вест за него. Близки и роднини са направили афиши с негови снимки и са ги разлепили по селата в Гърция, които граничат с Бръщен, с надеждата някой да го е видял и да съобщи за него. Поредната акция е от миналата седмица, но все още няма подадени сигнали, че е забелязан на територията на южната ни съседка, потвърди и кметът на доспатското село Кемил Кочаков. Преди това са организирани множество акции по издирването му в местности и райони около родното село на изчезналия. В тях се включиха десетки доброволци, полицаи, горски служители и пожарникари. Кичуков е обявен и за международно издирване.
Сигналът за изчезването на 49 – годишния мъж бе подаден в полицията на 1 юли, след като близо денонощие неговите близки не успяха да го открият сами. Една от версиите бе, че е излязъл за гъби в гората. След това се предположи, че може да е в Гърция, тъй като той знаел езика и е работил преди години там. В селото разказват, че излизайки в ранните часове на 30 юни от дома си, той е бил с кучето си, което обаче се появи отново в селото след няколко дни, но от стопанина му няма и следа.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.