"Водя се за асеновградчанин, живея в Пловдив, но си оставам истински кърджалиец. Често съм в Кърджали, връщам се и в моето родно село - Безводно.  Моят голям брат в момента се занимава основно с реновиране на нашата родна къща и ще стане още по-приятно да се връщаме в Безводно - там, където сме се родили, където са нашите корени и гробовете на нашите баби и дядовци“, твърди пред 24rodopi.com „кралят на баладите“ Орхан Мурад, който беше гост на Момчилград в дните на традиционната международна среща.
Орхан Мурад и съпругата му Шенай бяха и сред гостите на шоуто, което спретна турската поп звезда Челик (на малката снимка).
„Безводно остана далеч от модерния живот и технологиите, но е в сърцевината на истинските ценности в този живот. За нас въздухът в Безводно те зарежда за живот и добри дела, водата е най-чистата, храната - най-вкусната. Още отдалече, като свием от главния път Асеновград – Кърджали към Комунига, започва да мирише на мащерка и кантарион, на десетки други билки, които са елемент от ценното в живота“, казва изпълнителят на „Хиляди слънца“.
На голямата снимка: Стотици ще се съберат в Безводно и тази година, на традиционното мае за здраве и берекет в Безводно на 5 август
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Реджеп от Лисиците29/7/18 18:06

    От кога Безводно е в границите на Кърджали -град. Всеки селянин на две туби бензин от Кърджали се пише за гражданин. И този "гражданин" напуснал селоно, но селото него не.

    ОтговорИзтриване
  2. Реджеп от Лисиците29/7/18 22:27

    Какъв кърджалиец си ти бе. безводничарин?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/7/18 08:04

    до 18.06 ти си боклук, никога няма да усетиш селото, свикнал си в сметището

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Реджеп от Лисиците30/7/18 14:06

      Аз съм си добре в "сметището" наречено град Кърджали.Само се чудя защо и вие селяците напирате да сте част от него.Защо се правите на кърджалийци, когато сте си селяци.Това ме дразни.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.