„Доволен съм. Разумът и дългът ни към обществото надделяха и колегите подкрепиха предложението ми да отпаднат удостоверенията за липса на задължения към Общината и НАП за двойките в ин-витро процедура“, коментира пред 24rodopi.com общинският съветник от БСП Божидар Стоянов.
Общинският съвет в Кърджали одобри на последното си заседание предложението на Божидар Стоянов, свързано с изискванията към двойките, кандидатстващи за финансово подпомане за ин-витро процедури. Макар че в постоянната комисия промените не са били гласувани от мнозинството, Стоянов ги внесе отново на заседанието и те бяха единодушно подкрепени от всички присъстващи.
„Не може данъчни задължения да са пречка и причина хора, които искат да създадат живот, да не могат да бъдат подкрепени от общинския съвет. Всички знаем за наболелите демографски проблеми в България“, каза Стоянов.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/7/18 08:14

    А за онко болни може нали г-н Стоянов?За тежко болни едно кратна помощ неможе да се отпусне.Стига си правил Гербава евтина политика върху болните хора!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/7/18 13:08

    Браво на г-н Стоянов! Но нека и г-жа Мехмед не оспорва фактурите, защото неино задължение е да приема документите а не да ги одобрява.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/7/18 16:35

    Браво г-н Стоянов! Но сменете и жената която приема документите, защото тя оспорва решението за отпускане на средствата от общинския съвет заради фактурите. Все едно че тя отпуска парите, а тя е една чиновничка която приема документите и ги внася в общинския съвет. Ще е хубаво документите да се входират направо при секретарката на ОС.Моля редакцията този път да ми публикува коментара.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/7/18 18:21

    Браво, г-н Стоянов! Дано в следващия общински съвет има повече активни хора с позиции, като Вас. Добре ще е някои неграмотни депесари да прочетат правилника за отпускане на еднократна помощ. Там също няма такова условие. Мой близък наскоро се възползва от тази възможност.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.