„Подобряване на организацията за масовизиране участието на гражданите на Общината в хигиенизирането и благоустрояването на населените места“ – това според Обществения съвет към Общинския съвет в Кърджали е „проблем от важно обществено значение с оперативно-технически характер“ в една категория с изграждането на „синя зона“ и належащия основен ремонт на бул. „Беломорски“.
По-големите проблеми на Кърджали, фиксирани от съветниците на общинските съветници, са: Изграждане на обходен път;.Изграждане на индустриално-складова зона „Юг”; Реализиране проекти за водоснабдяване на населени места от Общината; Изграждане на нова многофункционална спортна зала. Това е отбелязано в отчета на съвета пред Общинския съвет, който ще бъде приет на заседание на разпоредителния орган на 26 юли.
Припомняме, че обществения съвет, в който ключови фигури са дългогодишните активисти на БСП Милан Миланов и на ДПС Расим Муса, бе създаден през май 2017 година.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/7/18 15:48

    Предложението за ленински съботници е добро и вероятно означава, че ще отпадне данък "Смет". Иначе няма логика хората за чистят вместо фирмата, която лапа 3 000 000 лева от данъците на хората.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/7/18 18:10

    Съветниците да чистят. Нали получават по 700 лв.без да са направили нещо. Поне да си заслужат парите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/7/18 19:09

    Това е целта на общинските,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИ да мачкат бедното стадо и да лапат само...Ленински съботници.....а уж вече 28 години сме в така наречената " Демокрация" а излиза че е Анархия

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/7/18 19:30

    Моля Ви, коригирайте текста си. Членовете на Обществения съвет са внесли не "Отчет", а "Информация". Надценили сте ги, защото те не познават собстевния си Правилник. Разбира се "24Родопи" са прави, защото са прочели чл. 25 от Правилника на Обществения съвет, който казва че те ежегодно внасят ОТЧЕТ за дейността си в Общинския съвет за сведение. А иначе по същество т.нар. "Информация" е голяма смешка.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/7/18 20:45

    Бай мангалите да се размърда със метлата и готово

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.