Осъденият за тон марихуана отново е в родното село
  
Най-големият наркоплантатор, задържан в Източните Родопи, отново е в родното си село, гледа крави и получава шведска пенсия. Това разкриха за 24rodopi.com жители на крумовградското село Качулка. А.А. се е върнал от Швеция, където е бил на гости при сина си и отново е поел грижите в животновъдното си стопанство. Мъжът отглеждал около 20-30 крави. Според местни, той е работил дълги години в скандинавската държава, откъдето в момента получава пенсия.
Припомняме, че 66-годишният мъж бе задържан през септември миналата година, след като в двора и в къщата му полицаи откриха близо тон канабис.
 „Беше много добре осигурен, още недоумяваме защо се бе захванал с тези неща. В Качулка гледа животни”, разказаха жители на крумовградското село, което се превърна в рекордьор по дрога в историята на Областната дирекция на полицията в Кърджали.
Както вече писахме, в двора на къщата на А.А. бе открита наркоплантация. Полицаите се натъкнаха на 86 стръка канабис. Общото количество на зелената листна маса бе 950 килограма. В дома на 66-годишния мъж пък бяха иззети 11 килограма изсушен материал от растението.
След като сключи сделка с прокуратурата, Али А. получи условно наказание от 3 години „лишаване от свобода” и 6 000 лева глоба. Изпълнението на присъдата бе отложено с 5 години изпитателен срок.
Пред разследващите родопчанинът бе посочил, че семената му били предоставени от непознато лице, живеещо и работещо в Западна Европа.
На снимката: Плантацията на родопчанина
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.