„Арда 1924” ще се изправи срещу „Литекс” в Ловеч в мач №3 от шампионата на Втора лига. Срещата е от 18 часа на 13 август.
„Сините” от Кърджали делят 5-ото място (4 точки и 2:1 голова разлика) с тима на „Струмска слава”, с който завършиха при резултат 1:1 у дома в предишния кръг. Единственият тим без загуба и пълен актив от 6 точки е „Царско село“. Пет тима имат по 4 точки, но „Ботев“ (Гълъбово), „ЦСКА 1948“ и „Монтана“ изпреварват кърджалийци и радомирци с по-добра голова разлика.
„Арда 1924“ е фаворит срещу ловчанлии, „Литекс“ са предпоследни без нито една точка. Очаква се "сините" от Кърджали да бъдат и по-резултатни срещу тима, в който преобладават юношите. „Литекс“ и „Кариана“ се очертават като „опашкарите“ на групата.
Клубът се ръководи от сина на бизнесмена Гриша Ганчев - Данаил. Тимът се завърна през миналия сезон във Втора лига, след като спечели групата си при аматьорите, а в „Б“ група завърши на 10-то място. Клубът налага основно играчи от детско-юношеската си школа под треньорското ръководство на бившия капитан на „Литекс” Живко Желев.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Срещата ще се излъчва пряко по диема

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/8/18 21:41

    Аре отворковци фенове, колко от вас ще пътуват до Ловеч?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/8/18 22:55

    На 18.08 Арда-Пирин..ще се получи здрав мач

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/8/18 00:13

    Злато да ми дадете повече няма да ходя на мачове на Арда.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/8/18 02:32

    И този мач в Ловеч няма да бъде никак лек,а напротив труден... Всичко зависи единствено и само от нашите футболисти.Ако си вкарат положенията,може и да бием.Само да не вземат да повторят пропуските,както направи Макриев в мача срещу "Струмска слава".Дано бием,дано...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/8/18 08:55

    Автобуси ще пуснат ли

    ОтговорИзтриване
  7. Тгива.да.биеми..газлика

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/8/18 09:48

    Ще имали автобуси

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/8/18 15:02

    АРДА бастъъър !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.