„В пиковите моменти преминаването по „Беломорски”, в участъка между Ардинския мост и кръговото на автогарата, може да отнеме между 15 и 25 минути”, категорични са таксиметрови шофьори в Кърджали.
За разлика от вчера, днес трафикът бе далеч по-спокоен. Очаква се обаче отново да се засили в края на седмицата.

„В отпускарския сезон вече почти няма разлика в дните, дали е понеделник или събота, имаме чувството, че половин Източна Европа се е засилила да мине през Кърджали. В момента градът е пълен и с гурбетчии и изселници”, споделя наблюденията си таксиметров водач.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/18 22:31

    Пускайте ул."Заводска" поне малко да облекчи трафика през центъра.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/8/18 11:15

    Когато пуснат ул. Заводска ще има по голямо задръстване заради пресечката до Хлебозавода. От там трябва само да се завива надясно със задължителен знак иначе ще задръсти кръговото, без туй се задръства заради пешеходната към бензиностанция Петрол. На кръговото вече ни трябват подлези или надлези то е очевидно!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/8/18 15:33

    А какво трябва да се случи, за да се сетят от родната милиция да изпратят една патрулка, която просто да си седи в тези пикови моменти на острова в средата м/у двете платна?! Трябва ли отново да има смърт, за да си раздвижат кокалите? преди няколко дни успях да звънна на дежурния за ситуацията там, за това, че бях свидетел на два пъти в рамките на една минута какви ужасни катастрофи бяха избегнати на косъм, а той ми казва "Ами, за това нещо трябва да звъннете на 112" ???!!! Хора, верно ли е, истина ли е, че сме се превърнали в такива дебили??!! на кого да разчиташ в такива моменти, след като самата държава, която ни смуче данъците и т.н. започва да те прехвърля като мазен т***к от институция на институция??!!
    БЕЗ НИКАКЪВ СРАМ И СТРАХ ЩЕ ГИ НАРЕКА БОКЛУЦИ! ДА, БОКЛУЦИ СТЕ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/18 15:37

    ПАК СЪМ АЗ

    Другия проблем: КОГА УВАЖАЕМАТА ДЪРЖАВНА НАРОДНА МИЛИЦИЯ ще започне да глобява чужденците? правят си каквото искат! Когато ние пътуваме в чужбина ни глобяват без да му мислят! Нашите какво толкова мислят, защо си затварят очите?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.