Без стискане поради липса на тоалетни и без болки в седалищните части заради бетона от следващото домакинство на „Арда" за феновете в два от секторите.
Още 3 100 пластмасови седалки с облегалки вече се монтират на стадиона на „Арда". Те се поставят в секторите Б и В, като се очаква дейностите да приключат до следващото домакинство на тима срещу „Пирин"-Благоевград.
По проект на стадиона бяха поставени общо 5 500 седалки с облегалки. Веднага след приключване му, ръководството на клуба предприе мерки за увеличаване капацитета на стадиона с още близо 2 000 седящи места. С поставянето на новите седалки се очаква капацитетът да нарасне на почти 10 000. Целта пред клуба е стадионът да бъде изцяло с индивидуални седалки, какъвто е бил след откриването си през 1963 година.
Същевременно в секторите Б и В се изграждат санитарни възли, отговарящи на хигиенните изисквания при провеждането на спортните мероприятия. До приключването на изграждането им ще бъдат поставени временни санитарни контейнери.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. И по голями огради сложете

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/8/18 21:36

      И другият път не идвайте като не ви харесва.

      Изтриване
  2. Анонимен7/8/18 19:58

    А нещо по въпроса с водата и храната?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/8/18 01:31

    v kmetstvoto na kmeta da slojite ot tesi sedalki, i na oblastnia opravitel da slojite v kabinkata mu ot tesi prekrasni sidalki... :-)...i na ombudsmana, na obstinskite sivetnici, na ovchinskia pretsedatel pak ot tesi sidalki da turgate... mnoo sa ubavi... :-)...cok guzel...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/8/18 09:19

    Минавам покрай новия стадион/ пардон Арена/ и се питам - това в България ли е или в чужбина! Да, красиво и модерно, но ... никъде не видях надпис на български! А бе , хора, толкова ли е трудно и унизително да напишеш на български в България - Футболен клуб АРЕНА АРДА! Помислете , господа заинтересовани и имащи отношение към този спортен обект, безспорна придобивка за града ни. Стига с това чуждопоклонничество и срам от всичко българско в Кърджали. А, може би и нежелание в този град да се пише и говири на всеки друг език , но не и български1 Това е моето виждане, дано не съм прав.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/8/18 10:11

    Това което направиха със стадиона е безобразие. Заприлича на стадиона в Сантяго.Чили по време а управлението на военната хунта начело с Аугусто Пиночет. Да нямам възможност да се възползвам/ безплатно или платено/ от пистите. Те само за футболистите ли са направени-Направете проучване по този въпрос.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/8/18 10:53

    много важно..какво ме интересуват тоалетните...що не пишете нищо за Насран Узун?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/8/18 16:35

    От НАП се иска да съберат 200-300 млн. лв допълнително за държавния бюджет. Въпроса е как ще стане това с продажбата на семки, бонбонки и вода на стадиона и то без касов апарат и касови бележки? Мирише ми на "черна каса" ! Абе, с една дума цирка е пълен - само сме за Сатиричния театър или по точно "Господари на ефира"!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/8/18 19:12

    Пълно разочование,за да не се ядосвам и тормозя заради лошата игра на футболистите на Арда и организацията по време на мачовете на Арда повече няма да ходя на мачове в Кърджали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.