Владислав Мисяк (на малката снимка) и Атанас Чипилов и ПФК „Арда 1924“ се разделиха по взаимно съгласие, обявиха от ръководството на кърджалийския футболен клуб.
„Ръководството на клуба им благодари за себераздаването с фланелката на „Арда“, проявения професионализъм и постигнатите резултати  и им пожелава нови успехи занапред“, гласи още съобщението на ПФК „Арда 1924“.
Както вече 24rodopi.com писа, от столичните спортни редакции тази сутрин дойде изненадващата новина, че двама от най-добрите играчи на кърджалийския тим са напуснали. Решението било взето снощи.
23-годишният Мисяк и 31-годишният Чипилов, и двамата бивши играчи на „Левски“, бяха сред играчите с основен принос за завръщането на кърджалийския клуб във Втора лига.
Според световно известния сайт Transfermarkt, Мисяк е сред най-ценните играчи на „Арда 1924“, към днешна дата е оценен на 200 000 евро. Чипилов пък заслужава 125 000 евро.
Полузащитникът Атанас Чипилов бе един от опитните футболисти на „Арда 1924“. Той е на 31 години, като до този момент е носил екипите на „Динамо Киев-2“, „Ботев“ Пловдив, „Черноморец“ Бургас, „Монтана“, „Славия“, „Берое“ Ст.Загора,  „Хасково“, „Пирин“ Благоевград, „Нефтохимик“, „Банско“.  Чипилов отбеляза два гола за „Арда 1924“ по време на подготовката в Разлог.
„Новите футболисти със сигурност ще вдигнат класата на отбора и ще допринесат да се представяме все по-добре, но важното е да направим добър колектив и колкото се може по-добре да се разбираме на терена.
Целта е ясна, няма да съм първият човек, който ще я каже. Гоним първо място и влизане в Първа лига“, каза по време на лагера в Разлог Чипилов
Талантливият 23-годишен Мисяк бе от най-добрите играчи в Югоизточната Трета лига през успешния за „Арда“ сезон 2017/2018.
Владислав Сергеев Мисяк е роден на 15 юли 1995 година в Кюстендил, има мачове в „А“ и „Б“ групи с екипите на „Левски“, Локомотив“ (София), „Нефтохимик“.
Когато напускаше "Левски" в началото на 2016 година, Мисяк заяви: "Търся отбор в България, в който да играя всеки мач". Тогава той подписа със столичния "Локомотив", но през юни м. г. се раздели и с "железничарите". За една година той изигра 28 мача в "Локо" и бе един от любимците на феновете.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.