Нови фитнес уреди са монтирани на двора пред Народно читалище „Митко Палаузов" в центъра на най-голямото ардинско село Падина. Това съобщи кметът Кямил Кичуков. Той отбеляза, че модерното фитнес оборудване е финансирано със съдействието на Община Ардино. Новото съоръжение ще може да се ползва от всички желаещи да водят здравословен начин на живот и да спортуват.
„Голяма част от младото поколение в селото приветства придобивката. Спортът е здраве, особено за учениците през лятната ваканция, фитнес уредите ще бъдат от голяма полза", сподели Кичуков. Той уточни, че предстои и монтирането на нови баскетболни кошове, както и оформяне на спортната площадка.
Новите съоръжения предизвикаха огромно задоволство сред жителите на Падина.
„Евала, г-н кмете! Ние когато учихме на село, няколко пъти предложихме и помолихме бившия кмет да ни направи един лост и успоредка. Буквално трябваха няколко железа и човек, който да ги завари. Но това не се случи. Браво на вас!", заяви Едислав Росенов.
Гюнер ШЮКРИ


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/8/18 20:00

    Кметете селото цъфна чак ОЗРЯ. Много обещания без покритие хааа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/8/18 20:44

    Едислав пияницата имускули хххххпфффффф.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.